Napsat recenzi

Nikdy vic!! mate-li moznost, jedte jinam...

Recenze hotelu Sporthotel Barborka *** (Česko - Jihočeský kraj - Hluboká nad Vltavou)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 112x
Recenze se líbila: 107 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

rodinny podnik, kde rodina, ktere "hotel" patri, a ktera se o nej stara, nema vubec zadne zkusenosti, nulovou zodpovednost, a priserne chovani a jednani..

Veskere domluvene veci, jako napriklad drevo na ohen, se nekonaly a po urgovani vam bude jeste vysvetleno, jak se mate v arealu takoveho hotelu chovat a jak vlastne cely personal obtezujete... A to i presto, ze si pani majitelova dovolila po zhruba 8 mesicich a nekolika potvrzujicich mailech zrusit celou rezervaci pro skupinu cca 20 lidi aniz by o tom dala komukoliv ze skupiny vedet. Kdybychom si tyden pred pobytem nechteli vse znovu potvrdit, bylo by to oravdu zrusene bez naseho vedomi... Reseni situace se sice naslo, ale neprisel s nim nikdo z hotelu, naopak neustale bylo nejake dalsi ale...

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Jedna se o stary hotel s novym plastem, takze pokoje jsou sice ciste, ale ve stare drevotriskove stavbe je slyset naprosto vse.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Stravovani je v restauraci v objektu, ale personal je neskutecne neochotny a drzy.

Meli jsme jako skupina o 20 lidech zamluveny salonek, abychom jedli pohromade, presto jsme celych 5 dni pobytu poslouchali, jak se nemuzeme divit, ze mame jidlo pozdeji nezli ostatni hoste, kdyz sedime nejdal a ze by bylo pro vsechny lepsi, kdyby sme sedeli zvlast a nemuseli za nama behat... Personal si nepamatuje ani objednavky ani mnozstvi, a se zvykackou v puse jsou temito neprijemnymi recmi jen ke zkazeni nalady... o jidle ani nemluvim - stejne jidlo, kazda porce jinak velka... Nelze platit na pokoj, restaurace ma mit do 22:00 ale po veceri se zpravidla zavrelo a bylo, takze necekejte zadne vecerni posezeni...

Majitelum nedela problem vam rict, ze ste mohli bydlet jinde a na co ze si to vlastne stezujete...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

bazen, vnitrni bazen, telocvicna, vyrivka, sauna... za vsechno si priplatite... a ne malo... navic vam napriklad nereknou, ze vyrivka a sauna se plati zvlast, prestoze jsou ve stejnem objektu urcenem pro tyto zalezitosti... sauna pro max 4 lidi, stejne jak vyrivka - s cenovkou pres 900 za 2 hodiny to pak urcite neni pro jednu rodinu.. pri plne obsazenosti v sezone si pak nedokazu predstavit domluvu s kymkoliv s personalu...

kdyz uz si pronajmete telocvicnu, ktera je ve stejne budove jako vnitrni bazen, chodi vam tam neustale lidi, nebo deti ostatnich hostu, nehlede na to, ze telocvicna a bazen jsou oddeleny sklenenou stenou... vestere slibene, domluvene, odsouhlasene veci byly ve skutecnosti jen na obtiz personalu, ktery se tim nijak netajil.. proc taky, jsou to zaroven majitele...

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Areal neni velky a na pocet pokoju absolutne neni uzpusobeny... nejspis se pocita s tim, ze budete jen prespavat a jinak chodit a jezdit po okoli...

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Jedinym pozitivem je okoli, a tim nemyslim areal, ale mesto Hluboka n.V.

Znechucení z obsluhy a pristupu majitelu pak celkovy dojem jen podtrhuje.

Hotel neni vhodny pro nikoho, kdo hleda prijemne pratelske prostredi, kde by si odpocinul s rodinou bez starosti vsedniho zivota jako je napriklad strava... kysele obliceje personalu od recepce po restauraci proste pohodu nenavodi!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání