Napsat recenzi

Nedoporučuji - nenechte si zkazit dovolenou

Recenze hotelu Hotel Fontána *** (Česko - Jihočeský kraj - Frymburk)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 226x
Recenze se líbila: 189 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Předně, nejedná se o hotel, jde o bývalou socialistickou zotavovnu, která prošla asi tak 2% renovací. Nelze říct, že cena = kvalita, i zadarmo by ubytování tady bylo drahé. Špína, špatný personál, jakási paní Masáková, která nemá tušení o ničem, pouze se omlouvá a písklavým hlasem odkazuje na nižší kvalitu ubytování. Pokud chcete ušetřit, najděte si s předstihem ubytování v privátech, jsou krásná a velmi vysoké kvality a nechcete-li vařit, pak cenově dostupná jídelna v chatě Lanovka = česká a dobrá jídla ! Tady je to celé špatně, majitel, bývalý aktivní komunista, si drží ubytováná stále pod sebou, bez chuti investovat byť jedinou korunu, škoda ne pro něj, ale pro okolí, které je jinak kolem Lipna nádherné.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ani obměna nábytku starého za méně starý nenahradí to, že je všudepřítomný prach, špína, roztrhané záclony, neotvírající se okna, hnusné fleky na matracích (vyberte si, z jakých tekutin, najdete všechny odstíny), patra s rozpadajícím se zábradlím, nefunkční terasy atd.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jak jsem psal již výše, tady nejde o hotel, jde o řekněme půrměrnou ubytovnu s podprůměrnou restaurací, omylem jsem vešel do kuchyně, vrátit jídlo, což jsem neměl dělat, možná bych nemusel vidět, jakou čistotu vládne kuchyně a kuchař ..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Opět, nejde o hotel, hodnotím velmi špatnou ubytovnu. Personál 0 - anarchie bez špetky snahy, zájmu a práce. Služby - bazén fajn počin, voda studená a zázemá hodné natáčení filmu pro pamětníky, o dalším vybavení krom rozpadlé herny pro děti nevím ..

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,6/5)

Nic extra, co by stálo za zmínku, chci-li lyžovat, zůstanu na Lipně nebo si dojedu na Frymburk k vlekům, místo ubytovny nepřináší žádné pozitivum.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Lipno jezero - fajn, okolí samotné ubytovny ošklivé, neupravené, s odpadky a naházeným bordelem tak, aby byl málo vidět.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Katastrofa, ubytovna by se měla zavřít a neprovozovat, raději nechat spadnout, nebo prodat někomu, kdo ji dá do kupy, byť ji pan doktor nechal natolik vybydlet, že je asi reálnější ji prostě strhnout. Je ostuda všech, že se honosi 3*, nejde o 3 ani o 1*, jde pouze a jedině o ubytovnu, nedoporučuji nikomu, větší komfort budete mít pod stanem u Lipna.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 67 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mm: mate 100% pravdu - 7. 12. 2019 8:44

Nez se otravovat v CZ jedte za 6000.- do Grand resortu 5* v Hurgade na tyden krasne teplo behem obeda nyni vecer chladneji 17C a umi varit a jsou slusni ochotni 4 hodinky letu neni dlouho misto tady amateru tam vladnou profici.Najali japonske i cinske kuchare ,suhsi nebo cinska kachna opravdu excelentni.pecivo cerstve a bio ovoce i zelenina ,zakusky vetrniky i konakove spicky jako od babicky 8 restauraci v AI a snidane v Mahara do 12h !!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání