Napsat recenzi

SWING červenec 2015

Recenze hotelu Hotel Swing *** (Česko - Jihočeský kraj - Černá v Pošumaví)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 318x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel je umístěn v krásné přírodě, má oplocený upravený pozemek pro hotelové hosty, terasu, restauraci. , dostatek parkovací plochy. Je to ideální místo pro rodiny s dětmy vyhledávající spíše klid. Startovací bod pro výlety do okolí ať pěšky, autem a ideálně na kole. Hotel ale zrdcadlí datum svého vzniku v 80. letech tudíž většina zařízení je původní popř. po rekonstrukci

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje vcelku malé(3 lůžkový), vybavení původní, sprcha a záchod volá po rekonstrukci, ten kdo instaloval umyvadlo by se v něm měl 10 let umývat neb je 50 cm nad zemí. Ale jinak pokoj uklizený, ložní prádlo nové a hlavně čisté, ručníky taktéž . Pobyt je možný se psem

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Neurazí - nenatchne. Snídaně dle zvyklostí bufetu avšak chyběla jakákoliv zelenina. Večeře tříchodová bez jakékoliv gastronomické invence.Opět bez stopy zeleniny popř. ovoce. Pomíjím pomeranč myšlený jakou 3 chod tedy moučník. Ale musím podotknout že pobyt byl přes slevový portál takže chápu že na stravu je omezený rozpočet. POZOR : u snídaně si nadávejte kávu ani čaj alá bufet je to jako odvar z ponožek. Myslím že by se nad tím měl kuchař zamyslet , možná by si každý raději zaplatil za kvalitní kávu nebo čaj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

V hotelu je krásná zahrada , dětské hříště , malý bazén, stolní tenis, šipky , kulečník, posilovna a prý sauna. Vybavení pokojů a hotelu pochází z 80 let i když jse vidět stopy po rekonstrukcích.. Je vidět že majitel hotelu nemá prostředky na větší investice nebo se mu do nich nechce. Personál hotelu je ale mily a ochotný. Úklid jsem zahlídl jen jednou a našemu pokoji se úspěšně vyhnul.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Krasná příroda, poměrně čisto a klid. Daleko od řvoucích kempů

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Slabší dvojka ale byl jsem spokojen. Ideální místo pro rodiny s dětmy, a lidi co vyhledávají klid možnost procházek, cykloturistiku, hotelová pláž na Lipně cca 5 minut. Nejbližší restaurace cca 20 min pěšky, obchod cca 30 minut. Vylety Lipno , Frymburk, Horní Planá cca 15 min autem. BTW Ještě vzkaz jihočechům točící pivo , měl jsem možnost navšívit asi 8 restaurací a pivo prostě točit neumíte. Vy ho nalejváte. I když jste hrdi na Budvar kazíte mu tím renomé...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 50
z 70 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

JARKA: neHOTEL***? - 9. 8. 2015 22:44

TENTO HOTEL S TŘEMI HVĚZDIČKAMI, MňO - TOTÁLNÍ NEDOSTATKY HYGIENY - PO NÁSTUPU DO POKOJE - VLASY V UMYVADLE, ZASCHLÁ ZUBNÍ PASTA, NEUMYTÁ KOUPELNA, PLESNIVÉ PLENY V KOŠI, DĚRAVÁ POVLEČENÍ, pani, která v pěti litrech umyje podlahu v celem hotelu!!! TŘÍ CHODOVÉ MENU - BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY - TY NEJLEVNĚJŠÍ, NA NAŠEM STOLE OKORALÉ, PŘELITÉ FIALOVOU SLADKOU ŠÍLENOSTÍ, MOUČNÍK - TENKÝ PROUŽEK MELOUNU, POLÉVKY VŽDY PŘESOLENÉ. TOTÁLNÍ ABSENCE ZELENINY I OVOCE, COUVERT NEEXISTUJE. PERSONÁL- ZA TÝDEN POBYTU - STEJNÉ PÁCHNOUCÍ OBLEČENÍ, UŠTVANÍ, ULÍTANÍ, AČ OCHOTNÍ, EVIDENTNĚ BEZ FANTAZIE, MOTIVACE ZÁJMU NA SPOLEČNÉM RŮSTU PODNIKU NENÍ, EVIDENTNÍ OBLIBA TEPLÉ ŠLEHAČKY VE SPRAY K ČEMUKOLIV. !!!!!HOTELOVÁ PLÁŽ I APARTMÁN NEEXISTUJE!!!!!!! VELKÁ POCHVALA PRO PRSTÝNKOVOU ,DLOUHOVLASOU SLEČNU CO NOSÍ NÁPOJE I VÝPOMOC PŘI VEČEŘÍ. SNAHA SLEČNY NA RECEPCI I PANÍ MAJITELKY BOHUŽEL ÚROVEŇ STRAVOVÁNÍ NE A NEZACHRÁNÍ. ČERT VEM VYBAVENÍ HOTELU, ALE PO CELODENNÍM VÝLETU - KRUCIŠ SI snad NAŠINEC CHUTNÉ A NEPŘESOLENÉ JÍDLO ZASLOUŽÍ. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání