Napsat recenzi

naše dovolená - hotel swing

Recenze hotelu Hotel Swing *** (Česko - Jihočeský kraj - Černá v Pošumaví)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 161x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou do tohoto hotelu jsem objednávala již v březnu a recenze četla až 30.6 - den před odjezdem a fakt jsem nespala celou noc, protože jsem se bála, do čeho to lezem, ale můžu všechny ujistit, že opak je pravdou. My jsme byli opravdu spokojeni - je teda pravdou, že z venku je hotel starší, ale měli jsme pokoj 117, nádherná zrekonstruovaná koupelna - v pokojíku chodbička, skřín s televizí, 2 křesla a 2 postele - co víc si přát když i tak člověk chodí za přírodou a celý den je venku... Snídaně suprová, každý den jiný druh jídla - párky, vajíčka, smaženice, obložené mísy, zelenina, jogurty, musli, atd... Na večeři výběr z 2 jídel + polívka + dezert.. My jsme byli spokojeni i když ten můj říkal, že by si dal větší porce, ale myslím že byli přiměřené :-) Venku bazén, sice ledová voda protože měnili, ale i tak jsem se koupala - pro děti krásné vyžití - písek, trampolína, kulečník, fotbálek, pinpong, atd... Lipno - centrum, stezka korunama stromů tak 20km takže za 20 min jste tam, pod hotelem i maličká pláž, takže OK... Za mně chci poděkovat za krásnou dovolenku, fakt jsme si ted 5 dní oddechli, i když jediná připomínka by byla, že WIFI nejde připojit, teda alespon mně nešlo...

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokojíky a vybavení sice starší, ale maximálně pohodlné a všechny koupelny krásně zrekonstruované

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

snídaně super, večeře taky - jen by se mohlo používat méně soli a hlavně pepřu :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

super vyžití pro děti, personál moc milý

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

krásná příroda Lipenského jezera - hromada výletu, nudit se nebudete i když bez auta nebo kola se dá těžko pohybovat, autobusová doprava tam moc nefunguje :-)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Za nás krásně prožitá dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 50
z 70 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání