Napsat recenzi

Hotel Swing***- na tři hvězdičky to nemá

Recenze hotelu Hotel Swing *** (Česko - Jihočeský kraj - Černá v Pošumaví)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 390x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Z venku vypadá hotel trochu jako barabizna,ale vevnitř je to lepší..místy trochu kýčovité,ale to je v pohodě.Výletů je tu spousty,takže doporučuji všem kolařům a bruslařům. :)

Celkově se mi to tu líbilo,ale jenom jako dovolenou na pár dní...Hotel má hodně nedostatků,nevím kde se vzaly ty tři hvězdičky u hotelu...

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Když jsem přišla do pokoje,vypadalo to zajímavě.V koupelně neumytá sklenička a celé umyvadlo také ne.Sprcha byla taky špinavá a hlavně tam byly vlasy.Postele dobré,pohodlné,jen trochu skřípou.Televize super ,akorát pokud nechcete oslepnout,tak se radši nedívejte,obrazovka je strašně malá.Jedna lampička nefungovala,to ale není zas tak hrozné.Balkón byl starý,bylo tam hodně malých okének,které nešly zavřít.Celkově na mě pokoj působil dojmem,že se tam vůbec neuklízí,ale za tu cenu...

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně- moc to nedopňují,málo surovin,čaj chutná jako ze zbytků kafe.Šťáva chutnala jako voda s kapkou šťávy.To bych neřešila,ale skleničky a hrníčky byly špinavé!Upřímně,to mi hodně vadilo,trochu se mi z toho zvedal žaludek...Čistota má být nade vše.Nikdo nechce mít opar,že.

Večeře-první den super jídlo,maso trochu tuhé,ale zase,to se dá přežít.Další dny polévka vlažná,což mi příde fakt nedomyšlené,aby hostům dávali skoro studenou polévku.No a večeře byla taky trošku studená,ale najedli jsme se.

Trochu mi přijde divné mít dvě místnosti na jídlo,jelikož ke to pro personál větší práce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál milý,usměvavý.Ale co jsem zjistila až po odchodu je to,že musíte ráno dát klíče na recepci,aby vám uklízečky přišli "uklidit" pokoj(vyměnit toaleťák,koše atd.)To se mi teda moc nelíbí,jelikož nám to nikdo neřekl.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Šipky,kulečník,trampolína,houpačky,stůl na stolní tenis,pískoviště,to všechno tam je.Jeden bazén tam taky je,ale radši bych se do něj nešla koupat,je špinavý,čistí ho asi jen jednou za čas..No a druhý bazén je takový ten malinkatý,který seženete v pohodě u číňanů.. :D Jo a ještě šipky se hned zlámou...

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Za tu cenu ze slevomatu dobré,ale jinak ani náhodou!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 50
z 70 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání