Napsat recenzi

dovolená přes cestovku

Recenze hotelu Hotel Swing *** (Česko - Jihočeský kraj - Černá v Pošumaví)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 959x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jelikož se zde hodnotí hotel a služby v hotelu budu se ve svém hodnocení snažit objektivně shrnout mé pocity týkající se pouze pobytu v hotelu. Hotel je určitě vystavěn v době socializmu ,kdy se na dovolenou nejezdilo jinde než do ČR. To by však ještě nebyl problém. Tam se však zastavil čas. Pochopila jsem že v hotelu jsou 2 druhy pokojů my jsme však měli jsme tu smůlu, že jsme byli ubytováni v nezrekonstruovaném pokoji. Další problém hotelu spočívá v tom, že se zřejmě majitel objektu snaží za minimálních nákladů na personál vytěžit maximum.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Starý nábytek, neuklizeno , všude vrstvy prachu (položila jsem si knihu na poličku a když jsem ji z poličky zvedla sesunuly se na mě chuchvalce prachu). Stejně na tom byla zrcadlová skříňka v koupelně, (zrcadlo pouze z jedné půlky), kde jsme si raději ani nic nevybalovali. Ze záchodu šel smrad (lila jsem tam tekuté mýdlo a drhla).Skříně v předsíni jsem raději neotevírala, protože příšerně vrzaly a měla jsem strach, aby se nerozpadly. Polštáře zcuckané. Peřina - těžká prošívaná deka. Ložní prádlo bylo čisté. Při příjezdu jsme dostali ručníky byly v pořádku. Co však bylo šokující , že se v hotelu vůbec neuklízelo. Pokojskou zřejmě zapomněli angažovat. Po třech dnech jsem byla zoufalá a chtěla si jít vynést smetí sama. U recepce, kde by každý čekal recepční (opět v hotelu Swing zřejmě zbytečný přepych) stála cedule, že máme nechat klíče od pokojů. Myslela jsem, že se konečně bude uklízet. Ale chyba pouze se vynesly koše a vyměnili ručníky.. Podotýkám , že za celý týdenní pobyt (6 nocí) pouze jednou . Neuklízelo se ani jinde na chodbách ani v jídelně ( poznala jsem to podle drobků pod stolem) Na stěnách pokojů i chodeb sedí všude můry, někde ležely mrtvé i celý týden (možná že i déle).

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Znovu opakuji, že jsme v hotelu byly ubytování prostřednictvím CK je možné, že jsme měli nasmlouvané něco jiného než běžní turisti. Snídaně každý den stejné . Levný šunkový salám, krájený eidam, taveňák, levná játrovka, dvakrát vejce na tvrdo. Někdy rajče a paprika. Z ovoce jablko, meloun. Vždy jen jedno. Žádné mysli, jogurty, čokoládové pomazánky, párky , slanina , volské oko, míchaná vejce. Nic co by se muselo jakkoliv připravovat. (mám pocit, že to ráno připravoval "pan provozní se servírkou" ). Večer jsme si mohli vybrat ze tří jídel. Kvalitu nebudu komentovat ,každý má jiné chutě a zřejmě zde platí také jiný kraj jiný mrav. Nikdy v životě však nezapomenu na poslední večeři v podání rizota. To si tam opravdu nikdo nedávejte .... . Za celý týden mi opravdu chutnala pouze jedna večeře, a to byl pepřový stejk s hranolkami ( odborníci jistě ví, že na tom se nic zkazit nedá ). Jídelna malá, špatně rozmístěné stoly , pomalá obsluha a zřejmě jen jeden kuchař, který nestíhal, když jsme přišli všichni najednou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Součástí hotelu je přilehlý pozemek , který je velmi pěkně upraven. Bazén jsme však nevyužili (špatné počasí). Voda v něm byla čistá u bazénu byly k dispozici i lehátka. Součástí pozemku je také gril ... líbil se mi, a kdyby byla možnost jistě bych ho využila. Pěkná terasa, kde se však nedalo jíst (jedna servírka na celý hotel). Chyběla mi recepce, kde by se mi dostalo odpovědí na mé otázky. V hotelu k dispozici sauna (nebyla jsem). Ping-pong- špatně umístěný stůl ve vestibulu , nedalo se hrát naplno , protože tam pořád někdo chodil do další místnosti a hned vedle je kulečník, kde tágo zasahovalo do herního prostoru ping-pongu. V hotelu chybí prostor pro tyto aktivity (herna). Vše se soustředilo do vestibulu. Jsou také k dispozici kola . Využili jsme jednou vše fungovalo jak mělo. Možná by si kola zasloužili servis (seřízení přehazovačky). Výtku uděluji trampolíně ,která je špatně postavená a není dostatečně zabezpečená. Při skákání se celá posouvá a skládají se nohy.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je v obci Radslav což je spíš jen rekreační oblast u Lipna . Nic tam není a všude je daleko. Bez auta se člověk nehne - nejezdí tam autobusy. Procházky pouze k přehradě asi 5 minut z kopce . A dál do Jestřábí asi 2,5 km což je kempingové centrum. Pokud chce někdo klidnou dovolenou u Lipna (opalování nebo chytání ryb) tak je to jedinečné . U přehrady je písečná "pláž". My jsme se nezdržovali - jezdili jsme po výletech do okolí. Kousek Český Krumlov, Šumava - Plechý, Lipno nad Vltavou ...

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jižní Čechy - nádherný kraj , příště bych však volila jiné ubytování. Myslím, že kdyby v hotelu zaměstnali uklízečku, recepční a údržbáře. Tak by to mělo velký vliv na spokojenost klientů. V loni jsme také byli v 3 hvězdičkovém hotelu Faust v Děčíně, ale služby, strava a ubytování se nedají srovnat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 50
z 70 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Hotel Swing: Reakce - 23. 5. 2016 13:36

Dobrý den, pouze bych chtěla podotknout, že od června roku 2015 mají hotel Swing v pronájmu jiní provozovatelé. Tudíž se výše zmíněná recenze týká tehdejšího provozovatele p. N**** :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání