Napsat recenzi

Týdenní pobyt v penzionu Borovanský mlýn 18-ti člennou skupinou

Recenze hotelu Penzion Borovanský Mlýn (Česko - Jihočeský kraj - Borovany)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2020
Přečteno: 228x
Recenze se líbila: 171 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherně situovaný hotel do přírody, strategická pozice na výlety, ať autem nebo cyklistické, v okolí spousta zajímavého.

Personál vstřícný, bohužel až na majitele pana Stibora - nepříjemný, arogantní, kontrola u snídaní, nezdravil a celkově se k naší nemalé 18-ti členné skupině PLATÍCÍCH hostů choval tak, že nás vůbec nepotřebuje, jsme mu lhostejní a možná bychom měli i odjet dřív (což bohužel mnoho z nás i udělalo).

Deklarovaných aktivit spousta, nic méně....ke koním nebyla celý týden adekvátní obsluha, tudíž nikdo z nás nejel (ač jsme chtěli), na prohlídku farmy taktéž nebyl nikdo ze zaměstnanců, kdo by nás na farmu vzal (ač jsme měli zájem), bazén byl v neděli ještě celkem "koupatelný", ovšem ve čtvrtek už zelený... Na možnost využití lazebny jsme se po předchozích zkušenostech už raději neptali. A spousta dalších, které popíšu níže.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytovaní dobré, pro děti zajímavé, neboť na zdech jsou nádherně vymalované pohádkové postavy. Na pokojích denně měnili čřtyři ručníky, i když nebyly použité a nebyly hozené na zemi - to mi přišlo škoda vzhledem k ekologii a neustálému nesmyslnému praní zcela čistých nebo jen jednou použitých ručníků.

Společné prostory v hotelu zanedbané. Schody špinavé (děti se jednou proběhli po schodech bosi a měli doslová černé nohy). Neslyšela a neviděla jsem za celý týden použití vysavače nabo mopu na společné prostory. Taktéž na společnou jednu toaletu, která byla hojně využívaná - lidé z restaurace, od bazénu. Hygieně by se zkrátka personál mohl věnovat mnohem více.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Obědy a večeře, i jídlo z jídelního lístku chutné, připravované šikovným kuchařem.

Snídaně...od 8-10 hodin, nic méně už v devět nebylo možné dostat to, co měli hosté v osm (hlavně se týkalo sladkého pečiva, palačinek, ovoce a džusů). Zkrátka se nedoplňovalo. Buď jste v osm měli všechno nebo v deset nic:-(

Na dotaz. zda by nebyla míchaná vajíčka (dnes vajíčka snídá spousta lidí), bylo zodpovězeno panem majitelem, že vajíčka se tady nedělají, ani míchaná, minimálně na tvrdo a občas byla volská oka - zase ale jen v omezeném množství). Zvláštní, doposud na všech dovolených se snídaní, patřila míchaná vajíčka ke zcela samozřejmé a základní složce snídaně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál (mašleno zaměstnanci, nikoliv majitelé) byl úžasný, příjemný, vstřícný, milý...ti mají za nás minimálně pět hvězdiček)

Majitelé - paní Stiborovou jsme neviděli, tak nemohu soudit, dcera majitelů byla příjemná a pan majitel Stibor, kterého jsme měli možnost vídat několikrát denně (bohužel), jak jen stojí za barem a sleduje kdo, co... ten opravdu nebyl člověkem na svém místě. Dělal vše pro to, aby klienty odradil, nikoliv pro to, aby se s radostí zase na dovolenou na Borovanský mlýn vrátili, případně kladně referovali ostatním. Především díky jemu, velká, opravdu velká nespokojenost. Jemu nedávám žádnou hvězdičku.

Vybavení - výborné, z toho co se deklaruje na stránkách hotelu a v prospektech na hotelu, ale zase ale....

Vyjížďka na šlapadlech po zeleném rybníku...chyběla šlapadla...:-((

Koupání v bazénu - ano, pokud by měl bazén náležitou údržbu. Po třech dnech ve vedrech zezelenal, stejně jako rybník...:-(( Taky máme doma velký bazén a pokud se o něj staráte, tak i ve vedrech se dá koupat v blankytně modré vodě.

Vyjížďka na koních - koně jsou, ale nejsou lidi, kteří by s vámi vyjeli...:-((

Prohlídka farmy - zvířátka na farmě jsou, ale opět chybí personál (nebo sám pan majitel stojící za barem), který by vás farmou provedl...:-((

Lazebna - v létě jsme nevyužili, ale i kdybychom si třeba nějakou masáž dali, báli jsme se zeptat, stejně by asi nebyla obsluha...:-((

Jediné, co fungovalo byl nádherný papoušek Sára, kterého jsme měli možnost vidět denně.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí nádherné, báječné, skvělé.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Kdyby hotel vlastnili jiní majitelé a skutečně se o hosty starali se všemi nabízenými aktivitami, doplňovali snídaně, snad i zařadili do sortimentu míchaná vejce, usmívali se, zdravili, častěji uklidili společné prostory, vyčistili bazén, dokoupili aspoň jedno šlapadlo, pak by to mohla být dovolená snů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání