Napsat recenzi

Nemilé překvapení

Recenze hotelu Horská chata NA PAPÍRNĚ Hamry 81 (Česko - Šumava)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 379x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

V pátek jsme jeli na prodloužený víkend na Šumavu.I když nám počasí příliš nepřálo,těšili jsme se.Po příjezdu na místo nás překvapila strohost zařízení.Chata byla na úrovni někdy tak před 70 lety.No ,ono to není nic moc,sdělil nám zaměstnanec hotelu ale máte štěstí,že jste ubytováni v chatě a ne v chatkách.To jsme teda měli.

Ubytování 

Místo pořádných postelí gauč s dřevotřískou na které byli tři matrace o síle 5 cm.Poznali jsme co to je ZÁHOŘOVO LOŽE.Na další noc už jsme neměli sílu a utahaní jako kdybychom několikrát vyšli na Pancíř jsme pobyt ukončili.

Strava a stravování 

Chata slibuje bohatou snídani a tří chodové večerní menu.Toho jsme se dočkali hned první večer.Malá naběračka polévky.Poté následoval hlavní chod - lžíce bramborové kaše a asi tak 5-6 DKG masa.Třetím chodem byl zřejmě ten rohlík,který jsme dostali.Na snídani byl jeden plátek sýra,jeden plátek šunky a malá lžička salátu z Lídlu.Ale abych nezapomněl-každý dostal jablko.Myslím,že děcko předškolního věku by se určitě nepřejedlo.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Ušmudlaná paní,která možná pamatovala počátky stavby hotelu.Ale jinak příjemná,ráda si popovídala.Nervozní kuchař neustále svou cigaretou zamořující jídelnu.Čistotou zrovna taky nezářil.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky 

Okolí hotelu 

Je to Šumava.Ale jinak je vše docela daleko-Špičák,Pancíř apod.

Celkový dojem 

Je to stejné jako kdyby jste přespali pod stanem-určitě by to vyšlo levněji.Nechápu,jak toto někdo může nabízet za těchto podmínek.Majitelka paní Marcela H. by asi sama měla vyzkoušet co nabízí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jana: Stejné - 24. 4. 2013 0:20

Máme úplně stejný zážitek :-( reagovat

Honza: Re: Stejné - 14. 11. 2013 14:13

Zdravím, já byl Na Papírně minulý měsíc a asi se mnohé změnilo. Co se týká kuchyně a personálu, tak vše bylo super, velké porce, výborná jídla. Chatka i hlavní budova byla čistá, personál v pohodě a kuchař taky. Za sebe mohu doporučit. S polopenzí na víkend za 649Kč to bylo zadarmo. Pravda, ty postele by to chtělo nové, ale nám to nevadilo. reagovat

Black: Štěnice - 10. 6. 2014 19:37

Chatka číslo 1 má štěnice a díky tomu je už mám i doma. Přeji příjemný pobyt. http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0t%C4%9Bnice_dom%C3%A1c%C3%AD reagovat
Přidat komentář

Česko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání