Napsat recenzi

Hotel Holiday Village-Apricot (Avala)

Recenze hotelu Holiday Village Montenegro **** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 186x
Recenze se líbila: 378 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborná dovolená. Všude v resortu pořádek, milý a usměvavý personál hovořící anglicky,výborné ubytování, stravování opravdu plně odpovídá all inclusive, vybere si každý.

U bazénů asi 3 bary, 1 u moře, takže lehce dostupné.

Nově vybudované krásné 4 bazény, lehátka u moře i bazénů zdarma, možnost půjčení osušek a jejich výměny (mokré za suché) u bazénu. Nové prvky-adrenalinový lanový park, hřiště pro děti, amfiteátr .. atd.

Byla jsem v tomto areálu také před rokem (červen 2017) , a letos jsem to málem nepoznala. Koupil to mezitím nový majitel a přes zimu se to změnilo k nepoznání.Ovšem cenově to šlo výrazně nahoru. Loni 10 dní busem 9 000 Kč, ( i letos jsme tam byli za tuto cenu, protože smlouva byla uzavřena už v říjnu 2017). Nyní jsem viděla nabídku od Č**** , téměř 3x tolik.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Výborné, plná spokojenost se vším. Ubytování v bývalém Bellevue (Apricot-dříve Avala)

Ve smlouvě jsem měla hotel Olympic, ten je ale ještě v rekonstrukci.

Zařízení nové, pokoj i koupelna rekonstruované. Lednička, tichá klimatizace,fén, varná konvice, velká LCD televize (asi 200 programů- ani 1 český -loni šla ČT 24).

Úklid i výměna ručníků probíhala každý den, personál milý.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vynikající.Jídelna Lastovica a hlavně švédské stoly all inclusive prvotřídní. Opravdu bylo z čeho vybírat od mas, příloh, salátů, ovoce,dezertů.....Bohatý výběr studených i teplých nápojů z automatů. Ani jsme všechno za ten týden nestihli ochutnat.

Srovnatelné s all inclusiv v Turecku, Španělsku..

Jediné minus je snad přístup do jídelny po asi 20-ti schodech, ale tak byla řešena původní budova. Nyní je tam přidaná plošina pro handicapované.

V přízemí je i italská restaurace, tu jsme nevyzkoušeli, irský pub- ten jsme vyzkoušeli. Výběr nápojů alko i nealko, 6 alkoholických a nealkoholický koktejlů, ale toto bylo i na barech během dne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vše nové,moderní, rekonstrukce proběhla letos přes zimu. Každý pokoj má balkon se stolkem a 2 křesílky.

Nově vybudovaná moderní recepce je společná pro všechny 3 objekty bývalého komplexu Bellevue., kde jsou hosté ubytováni. V těchto objektech jsou pouze pokoje, ty v přízemí a směrem k moři mají i svou předzahrádku s bazénkem pro děti.

Personál milý, usměvavý, vstřícný. Dobře se domluvíte anglicky, ale občas i česky.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Krásná pláž, čisté moře s pozvolným vstupem , pro plavce je nutno jít snad 100 m, než můžete plavat. Krásný jemný tmavý písek, který má prý léčivé účinky na klouby.

Nejsou nutné boty do vody.

Lehátka i s matracemi a slunečníkem jsou zdarma. Ještě loni to bylo 5/4 E za set

.

Moře bylo opravdu teplé, v červnu 25 st. je fajn, celkově klidnější, vlny asi je 2x.

Na rozhraní , kde začínala hloubka, byl pro děti i ostatní velký nafukovací hrad s různými atrakcemi.

Překvapilo mě, že většina lidí zůstávala u bazénu, kde bylo přes den narváno a u moře, které bylo asi 50 m od bazénů, byly lehátka poloprázdná.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Upravené okolí,krásné bazény, vysazené velké palmy při cestě k moři. Brzy ráno se všude uklízelo, zametalo, na klidný chod dohlíželi securiťáci s vysílačkami.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem byl výborný, nechtělo se nám vůbec odjíždět. I počasí bylo celých 10 dní krásné (jen 1 noční bouřka). Nemám co vytknout a to mám proježděno hodně zemí.

Rozhodně bych doporučila, naprostá spokojenost. bohužel výbornému dojmu bude asi příští rok odpovídat i cena.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání