Napsat recenzi

Černá Hora Ulcinj -Ada Bojana

Recenze hotelu Ada Bojana FKK Naturist Village Resort ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 247x
Recenze se líbila: 291 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chválíme

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pěkné

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Výborné . Jídla dostatek , pestré , velmi chutné .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Velmi dobrá organizace po příletu na letiště Podgorica , stáli tam delegáti s ceduli kdo ke komu patří a ti nás nás informovali ke kterému autobusu patříme k odjezdu do destinace , u kterého stála delegátka , která nám potvrdila správnost destinace .Především poděkování delegátce Dorotce , velmi příjemná holčina , která nám byla k dispozici po celý náš pobyt a informovala nás kde co a jak , takže jsme měli plnou jistotu na koho se můžeme obrátit v každém případě kdyby bylo třeba o rady a pomoc .Taky chceme poděkovat delegátu Honzovi , který nás rovněž přivítal následující den ráno s mnohými informacemi a programu našeho pobytu. Rovněž děkujeme průvodkyni Janě, která nás doprovázela na výletě do Albánie , znalá místní kultury , zvyků , historie i současnosti života této krásné země a neopoměla ani informace o vzácných křovin a stromů , které jsme míjeli po celou cestu autobusem v Albánií. V Černé Hoře v Albánií , v Cetinje , Njeguši na výletech, jsme se setkávali s velmi příjemnými, přátelskými místními obyvateli , takže jazyková bariéra nebyla žádným problémem se domluvit.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž a krajina nádherná .Pláž pro textiláky udržovaná , čistá .Doporučujeme i pro rodiny s dětmi. Mládež se taky vydovádí na vlnách .Vzít sebou lehátka a nafukovácí velká kola tzv, pneumatiky.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Destinace i její okolí nádherné , hodně zeleně , okrasných křovin a stromů. Trávníky udržované. Komáři nebyli jak po celý den tak ani k večeru nebo v noci.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Personál v destinaci velmi příjemný , přátelský . Výměna ručníků a osušek bylo běžné , myslím že denně , nesledovali jsme to . byly vždy čisté , vyměněné, koupelná vybavená mýdelky, šampony .Všude čisto . Co chybělo, byly animační programy po večeři jak pro děti tak i pro mladé a i starší by to určitě přilákalo , byli tam i s v noučaty různého věku. To ticho bylo takové ospalé , nudné, oživení večerů programem by bylo pro všechny věkové kategorie takovým kulturním zážitkem. Hvězdičku mínus dávám za to prázdno po večeři .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 82 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání