Napsat recenzi

Holel El Mar Club Černá Hora

Recenze hotelu El Mar Hotel *** (Černá Hora - Bar - Utjeha)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 109x
Recenze se líbila: 232 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úchvatná země, příroda, kultura. Středisko vhodné pro aktivní turisty.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pěkné ubytování, klasická 3***, čistota, klimatizace funkční, velká terasa, dobře jsme se vyspali, spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

All inclusive rozhodně neodpovídá, spíše plná penze. Nicméně chutná kuchyně, vždy bylo z čeho vybírat, obsluha pravidelně doplňovala. Pitný režim pro děti slabší (místo džusu jakýsi "umělohmotný" nápoj).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení - vše, co bylo potřeba, včetně fénu apod. Personál příjemný, usměvavý a ochotný.

Delegátka Sára sympatická slečna, nicméně nemá základní informace, které by turista uvítal (viz autobusové spoje do městečka, info ohledně pláží, kde se platí vstupné, ohledně parkování atd., atd.). Informační kniha je sice pěkně vypracovaná, ale právě tyto praktické a užitečné informace chybí jak v knize, tak ve znalostech slečny delegátky. U slečny animátorky jsem zřejmě nepochopila, proč vlastně v hotelu je - nedočkali jsme se od ní za celý týden ani pozdravu, natož nějaké aktivity z její strany. Takže pro nás jediný negativní bod celé dovolené.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž od moře rozhodně dál, než je avízováno. Strmý přístup, ostré skály, vstup po žebříku. Určitě není vhodné pro malé děti, neplavce nebo starší lidi s omezenou hybností. V kombinaci s vlnami si rozhodně nezaplavou.... Pláže v okolí jsou nádherné - oblázky, písek, pozvolný vstup do moře - ale už to chce půjčit si auto.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Večer není kam zajít, kdo si nepůjčí auto, je odkázán na 10ti minutovou procházku a zpět. Zato s autem je okolí skutečně nádherné a je pořád co objevovat.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Skvěle prožitý týden na nádherném místě. Do Černé Hory je určitě důvod proč se vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 52 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání