Napsat recenzi

Asi naposled v Armenku

Recenze hotelu Vila Armenko *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 165x
Recenze se líbila: 286 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Můj druhý pobyt ve vile Armenko Lux byl trochu zklamáním. Zhoršení stavu oproti stavu před třemi lety. Byla dobudovaná vedlejší budova hotelu s novými apartmány a jídelnou, která je trochu poddimenzovaná.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj ve vile Armenko Lux jsme měli pěkný a prostorný. Píšu záměrně "pokoj", protože z bývalého apartmánu je dnes pokoj s kuchyňskou linkou a lednicí. Je tam sice elektrická dvouplotýnka, ale vůbec žádné nádobí na vaření. Na dotaz u našeho delegáta jsme se dozvěděli, že majitelé si prý nepřejí, aby se tam vařilo (nechápu, proč je tam tedy elektrická dvouplotýnka). Přitom si v jejich restauraci oběd nedáte, protože se tam podávají jen snídaně a večeře. Před třemi lety jsme byli ve stejném apartmánu a bylo tam normálně nádobí na vaření.

V pokoji bylo čisto, postele byly v pořádku, ručníky mění každý druhý den, nebo na požádání i častěji. Trochu málo úložného prostoru. Noční stolek s lampičkou byl ve třílůžkovém apartmánu jen jeden. Na pěkné velké terase nebyl žádný sušák na plavky a mokré ručníky. V koupelně sušák na jednu osušku, jinak žádné háčky, ani poličky.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava ve vedlejší budově hotelu byla celkem chutná, ale hodně slabý výběr. V jídelně, která byla ve sklepě, běžela nonstop klimatizace, hodně to foukalo a bylo tam chladno. Paní majitelka řekla, že nelze jinak. Před třemi lety jsme se stravovali v trochu vzdálenější restauraci na pláži, ale bylo to tam příjemnější a lepší výběr stravy. Majitelé si teď vybudovali vlastní a zjevně hodně šetří.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál byl příjemný a ochotný, až na majitele. Paní majitelka v jídelně sbírala použité nádobí a neviděla jsem na jejím obličeji za celý týden jediný milý výraz.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž písčitá až kamínková, čistota jako v Chorvatsku to sice není, ale ušlo to. Moře bylo pěkné, čisté a teplé, trochu příliš vln, ale to způsobilo počasí.

Bazén u hotelu je pěkný a čistý, škoda, že je možné jej používat jen od 10:00 do 19:00.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Trochu špatný příchod od ubytování k moři, nejsou tam žádné chodníky, takže chodíte po úzké asfaltové silničce, která byla i teď mimo sezonu dost frekventovaná. Pár restaurací, jídlo a ceny v nich byly v pořádku. Obchod pouze jeden, ale otevřený celý den. Jedno pekařství s výborným a levným chlebem. Pošta, informace, lékárna ani nic podobného tam není, nejbližší v 3 km vzdáleném Petrovaci. Místo pro lidi, kteří nepotřebují rušný život a ke spokojenosti jim stačí moře.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem trochu rozpačitý hlavně z důvodu nemožnosti využít apartmán tak, jak bývá všude jinde zvykem - k občasnému uvaření něčeho malého. Třeba pro dítě, nebo osobu s nějakým stravovacím omezením. Majitelé naprosto nevstřícní :-(

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání