Napsat recenzi

Resumé po 7 letech. Vila.

Recenze hotelu Vila Armenko *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 122x
Recenze se líbila: 223 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ještě tu není bazén :-) Ještě tu není bazén :-)

V roce 2012 v ceně 50€/den za apartmán ve vile to ušlo. Některé věci se podle čerstvějších recenzí změnily, některé zůstaly bohužel stejné. Cestovali jsme vlastním autem. Cesta s nutnými zastávkami 24 hod.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Byli jsme tam se dvěma malými dětmi, takže menší pokoje nevadily. Příjemná terasa, výhled do tehdy olivové zahrady.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Bez stravy, jeli jsme tam naslepo. Ale v té době myslím ani stravu nenabízeli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Klimatizace smrděla a byla celá černá od plísně. V tu dobu tam ještě nebyl bazén. Nábytek a sprchové kouty asi modernizovali, v roce 2012 postsocialistický standard. Wifi OK. Ale tak nevlídná paní majitelka, to se hned tak nevidí. Už asi vím proč. Děti. Nemají je rádi, asi nemůžou s manželem mít nebo nevím. V tu dobu nám to nedošlo. Nepřístupná neochota. Jako by to provozovali za trest. Výměna žárovky bylo velké dobrodružství a vyjednávání. Z toho důvodu jsme se ani nesnažili reklamovat klimatizaci, nestálo to za ty nervy. Při odjezdu jsme se balili, nosili věci do auta a aniž by nám předtím něco řekli, v deset hodin se začali vztekat, že tam ještě jsme, že musí připravit pokoje pro další hosty a že evropské rules je 10 am. 10.30 jsme vypadli. To bylo na závěr úsměvné. Už při odjezdu jsem si řekl, že napíši recenzi, ať upozorním na negativa tohoto ubytování, ale čas vše zahladil. Až teď jsem náhodou narazil na reklamu této vily v Invii. Tak po sedmi letech přidávám k dobru.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Kamínky, oblázky, sem tam písek. Bez bot do vody je to fakírský výkon se dostat do vody (aspoň pro mě). V té době na pláži snad 90% místních kouřilo. Bylo tam notně zavajglováno. Voda chladnější, kvalita proměnlivá, ale ušlo to. Pláž volně pokračovala jako takový kemp, na pronajmutí karavany. Z toho důvodu tam pořád jezdí auta. U pláže bylo malé parkoviště za 2€ na den.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Jo těch poctivých 450 metrů k moři je velké dobrodružství. Úzká asfaltka, kde se v podstatě furt pohybují auta, sem tam náklaďák zásobování pláže, zapáchající pytle s odpadky a mraky pochodujících na pláž a z pláže. To už nikdy, hlavně s malými dětmi. Musíte být pořád ostražití.

Hory v pozadí nádherné, ale jak již zde někdo psal, skoro nepřístupné, žádné stezky. Výlet do Petrovac doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

V roce 2012 to bylo za málo peněz celkem dost muziky. Za cca 40 000 Kč 14 dní 4 lidi u moře, počítám i jídlo, co jsme kupovali a vařili si. Dnes už bych se tam nevydal, ani letecky. Nechápu ty 4 stars. Myslím, že doposud je to stále jednooký mezi slepými králem. A hned 4???

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání