Napsat recenzi

Varování - nejezděte s K****

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 512x
Recenze se líbila: 270 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Ovoce jsme si měli dokoupit! Ovoce jsme si měli dokoupit!
  • Plesnivý sýr Plesnivý sýr

Zúčastnili jsme se s manželkou pobytového zájezdu do hotelu AI Savojo Club v Burjarici ve dnech 9. až 15.9.2018 pod názvem letecký týden All inclusiv pod rezervačním číslem 1801301. Pořádal Kovotour. Byla to katastrofa!

Strava vůbec neodpovídala označení all inclusiv. K snídani nabízeli nepoživatelnou nahnědlou tekutinu místo kávy, místo čaje slabý heřmánkový odvar, místo džusu nějaký domácí sirup.

Během týdne nebyl žádný inzerovaný animační program, jen jeden večer se s námi paní delegátka byla projít vesnicí ke kostelíčku.

Žádáme vás proto o finanční odškodnění. Podle Evropského spotřebitelského centra pro ČR při České obchodní inspekci žádáme podle Frankfurtské tabulky slev o odškodnění za nedostatečný úklid 20%, plus zápach 15% ,jednotvárná strava 5% a chybějící animační program 10%. Celkem tedy žádáme o odškodné ve výší 50% z ceny zájezdu.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

V pokoji se za celý pobyt ani jednou neuklízelo, na podlaze se povalovaly chuchvalce prachu a špíny, takže se zdálo, že se zde neuklízelo delší dobu. Z toalety v koupelně se soustavně šířil nepředstavitelný zápach, zřejmě nebyla vůbec instalována zápachová záklopka. Zápach z kanalizace nás obtěžoval nejen v miniaturní koupelně, ale táhl se i do pokoje. Stěžovali jsme si paní delegátce, slíbila nápravu. Jednou zřejmě někdo do WC mísy vylil nějaký prostředek, ale druhý den už nastala stejná situace.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Denně byl v nabídce stále jen jeden druh sýru a měkký salám. Jednou byl i tvrdý. Nabídka obědů a večeří byla jednotvárná. Místo salátu bylo k mání jen suché nakrouhané neochucené zelí nebo rozkrájená okurka či rajče. Místo moučníku se nabízel občas řídký pudink (šodó ale bez buchtiček) a rozdrobená bábovka.

Nápoje byly nabízeny jen od 12 do 20 hodin. Špatné domácí stolní víno. Jedině chutná byla rakija-lozova. Jen jednou bylo po obědě hroznové víno. Na barovém pultu byl stojan s pomeranči a citrony, ale za poplatek. Na něm bylo upozornění - nebrat!

Balíček na zájezdy byl doslova katastrofa. Obsahoval kromě třetinky vody dva plátky suché veky, jedno jablko, malou konzervičku paštiky a zkažený trojúhelníček sýra.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Většina pokojů má výhled na dvůr. Některé pokoje vůbec nemají okna!!!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Oblázková pláž, lehátka za poplatek.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Poslali jsme CK K**** stížnost, ale v arogantní odpovědi nám nabídli slevu 500 Kč na další letecký zájezd s nimi. S touto cestovkou už nikdy!!! Nezbývá, než se s nimi soudit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 109 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Jarmila: Kovotur - 28. 10. 2018 13:10

Já si již připadám že já nejsem normální. Neustálé stížnosti turistů, ale CK ma stále nespokojené klienty. Tito lidé nic nečtou a potom si stěžují. Už to nechápu. reagovat

Karel: Re: Kovotur - 28. 10. 2018 13:18

Udělali jsme velkou chybu, že jsme si nepřečetli varovné hrůzyplné zážitky jiných klientů CK K****, která na svých dopisních papírech uvádí lživé označení Nejlepší cestovní kancelář v České republice. Ale snad máme právo si stěžovat na podvodníky a zloděje a varovat před nimi ostatní. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání