Napsat recenzi

Spokojenost :)

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 645x
Recenze se líbila: 544 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 7

Dovolená nás velice mile překvapila, Černou Horu i tento hotel můžeme všem, kteří nemají přehnané nároky, vřele doporučit.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj byl velice malý, stejně jako koupelna+záchod, což nám ale hned druhý den přestalo být na obtíž, protože jsme díky překrásnému okolí trávili v pokoji opravdu jen nejnutnější množství času. Každý den jsme však měli uklizeno, což považuji za velké plus. Hotel sám o sobě byl čistý, domácí prostředí a úžasná restaurace s výhledem na moře. Celkový dojem kladný.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Polopenze - snídaně i večeře formou švédských stolů - snídaně se víceméně každý den opakovala, ale vždy bylo dost jídla na výběr, večeře bývala z části stejná, z části obměněná, jídla byl vždy dostatek, bylo průběžně doplňováno (stále teplé). Rozhodně bylo z čeho vybírat. A navíc vše bylo velice chutné!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál byl velice ochotný, vstřícný a usměvavý. Slečna delegátka Janča byla na jedničku :) dík patří nejen jí, ale i všem ostatním, ať již z cestovní kanceláře, tak z personálu hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž hned u hotelu, místy větší oblázky, někde drobné kamínky i písek. Moře úžasně čisté, s rychlým nástupem hloubky. Dostatek slunečníků i místa pro ležení jen tak.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Černohorci spoustu věcí neřeší, ale to neznamená, že my si dovolenou i přesto nemůžeme užít. Když porovnám to, co jsme viděli po cestě a okolí hotelu, musím uznat, že místo naší dovolené bylo podstatně více udržováno ;) Jen nás mrzela velká vzdálenost do města a málo večerního vyžití v okolí, ale kdo chce, vždy se nějak zabaví. Do města byla krásná procházka.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Na dovolenou jsme odjížděli s malým očekáváním a vrátili jsme se s velkým nadšením. Je to možná i tím, že rozhodně nepatříme mezi náročné zákazníky a nepotrpíme si na zbytečnosti, ale i tak můžeme hotel vřele doporučit, velice oceňujeme přístup lidí, kteří se o nás přes týden starali a až uvidíte ty úžasné hory a posnídáte u moře, jistě si vás toto místo podmaní také :)

Chyby umí hledat každý, pojďme spíš vyzdvihnout to dobré.... :)

Díky moc všem za super dovolenou :)

Veronika a David

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

lucka: POZOR!LZIVE INFORMACE,VSE PSANO LIDMI Z ******** - 29. 7. 2014 22:43

******** JE NEJHORSI CESTOVKA!NABIZI UPLNE NECO JINE A MNOHEM HORSIHO JAK UVADI A JEJICH DELEGATI JSOU MILI,JEN POKUD NIC NEVYZADUJETE.MOC JSEM E SKLAMALA,KDYZ JSEM CEKALA JEN TO,CO NABIZELI.JE SPOUSTA CESTOVEK,KDE SE TAKY ECO NEMUSI POVEST,ALE JESTLI NECHCETE MIT TOZALNE ZKAZENOU DOVOLENOU ZA SVE PENIZE,JDETE S HOCIKYM JINYM,JEN NE **********! reagovat

Veronika: :( - 30. 7. 2014 10:39

Vážená Lucko, stejně, jako vy mě obviňujete ze lživých informací, mohla bych já vaši zprávu považovat za pomluvy ze strany konkurenčních kanceláří. Pokud máte tuto potřebu, vyjadřujte se pod jiný než můj komentář, nejlépe tam, kde máte něco ověřeno. To, že vy nejste spokojená, neznamená, že nikdo jiný být nemůže. Znám spoustu lidí, kteří dokáží hledat jen chyby, ale jsou také lidé, kteří dovedou něco ocenit. Váš názor Vám nikdo nebere, jen si příště dávejte pozor, koho se chystáte neprávem osočovat! Jinak vám přeji pěkný den a dovolenou podle vašich představ (ideálně mokré a slané moře, například ;) ) reagovat

lucka: Re: :( - 30. 7. 2014 11:42

Nemela jsem v umyslu nekoho obvinovat,ani propagovat nejakou CK,proto jsem ani neuvedla zadnou konkretni a pisu o necem,co znam. Mym umyslem bylo pouze varovat lidi,aby si na Kovotour dali pozor a nenaleteli za sve penize jako spousta jinych,kt.byli zklamani a pisou to na spouste web stranek. Preji Vam vse dobre reagovat

Honza: Mám rozhodně jiné - 18. 8. 2014 22:49

Mám rozhodně jiné a velmi negativní zážitky. S CK ******** již nikdy více. Mou recenzi můžete číst na: http://www.recenze.cz/cerna-hora/budvanska-riviera/buljarica-21704/hotel-savojo-33026/100-nedoporucuji-zejmena-s-ck-kovotour-plus-15258.html reagovat

Jindra: Já to mám ověřeno !!! - 19. 8. 2014 17:56

Vážená VeronikO ! Nevím , co mám na tomto zájezdu a pořádající CK oceňovat. To, že je moře smaragdově modré a okolo je nádherná příroda, to není zásluha této CK. A pokud vám chutnala tato laciná a především nekvalitní strava, tak to je mi vás líto. reagovat

Veronika: Re: Já to mám ověřeno !!! - 19. 8. 2014 19:06

Vážený Jindro! Mně je zase velice líto vás, protože jste zřejmě člověk, který nepochopil, že lidé jsou z různého těsta a nemají všichni stejný názor. To, že bych hotel někomu doporučila, je věc mého názoru, který se nemusí shodovat s tím vaším, nikomu nic nevnucuji, tak se příště prosím nechovej takto omezeným způsobem a neodsuzujte někoho, koho neznáte, jen na základě jednoho (odlišného) názoru. Přeji Vám, ať na Vaší další cestě životem a všech dalších dovolených potkáte jen samé usměvavé lidi, kteří jsou stejného názoru jako vy, protože jiný názor zřejmě nejste ochotný akceptovat. Je mi líto, že se Vám na dovolené nelíbilo, to ovšem neznamená, že mi budete kazit mé pěkné dojmy. reagovat

Jindra: Tak si je kazit nenechejte ! Ty dojmy !! - 21. 8. 2014 14:18

Nevím, co je v tom omezeného, napsal jsem také jen svůj názor. Zrovna, tak jako vy. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání