Napsat recenzi

Naše nejhorší dovolená

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 225x
Recenze se líbila: 221 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme pěknou dovolenou blízko u moře, ale to bylo jediné,co vyšlo. Všechno ostatní jedna velká katastrofa. Den před odletem telefonát o změně hotelu,vysvětlení máme all inclusive, budeme to mít lepší,hotel má více hvězdiček, v tom našem hotelu budou klienti s polopenzí. Všechno jedna velká lež!!! Přijeli jsme na hotel po 14.hodině a pití a jídlo jsme mohli mít v 19.00 hod.az se pro nás otevře all inclusive. Opět hrůza!!!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Jak zde uvádí ostatní klienti ,možná je tu pár pěkných pokojů, ale my jsme měli tu smůlu, že jsme dostali zapáchající pokoj kde se nedá ani otočit, sprchový kout 50x100cm,špína,ucpaný odpad. Když jsme otevřeli dveře na balkón -zápach a špína. Chyběli žárovky,... Požádali jsme o výměnu, bylo to o něco lepší, pokoj větší údajně po rekonstrukci ,ale že to trčí el.dráty,ale byli jsme rádi. Alespoň jedno plus,teče teplá voda a funguje klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Máme zaplacené all inclusive, asi neví co to znamená. Věděli jsme,že to nebude jako v Řecku nebo Turecku,ale to to? Jak zde píší klienti,malý výběr jídla,stále se opakuje, k pití chemicky obarvené šťávy, na požádání přidali vodu.Bohužel to neodpovídá all inclusive, kterou jsme si zaplatili.Při podávání jídel jsme ve stejné restauraci, jako hosté, kteří kouří. Někdy bylo jídlo i chutné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jednoduše zařízené. Špatný úklid, spíše žádný, pouze výměna ručníku,když ho hodime na zem. Je zde wifi.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře je krasné.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Je cítit všude zápach z popelnic,z kuchyně a kanálů. Je to tady neupravené.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Už nikdy sem nepojedeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 109 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání