Napsat recenzi

Hotel Park v Budvě, nabízený CK Kovotour plus

Recenze hotelu Park Hotel Budva *** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 722x
Recenze se líbila: 635 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Uvedená CK prezentuje hotel Park jako 3+ po rekonstrukci, jde však o vybydlený rekreační objekt elektrorozvodného podniku Srbska kategorie 2- na úrovni 70-tých let, rekonstrukci doznalo patrně jen sociální zařízení, ale i to bylo již zjevně dříve .

Jídelna odpovídající době výstavby a nízké kultuře závodního stravování se stále stejnou stravou ,na niž se o víkendu stála nedůstojná fronta až 45 min. ( přibylo víkendových strávníků mimo hotel -patrně zaměstnanců majitele) , ubrusy ušpiněné, nevyměněné snad od začátku sezony, jejich "čištění " personál prováděl smetáčkem na podlahu a následným obrácením. Aby se vůbec mohlo stolovat, bylo nutné stůl nejdříve pokrýt ubrousky a příbory pečlivě otřít !

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Měli jsme na rozdíl od jiných štěstí na pokoj ( č. 119 ) neboť vstupní dveře byly funkční, stejně tak klimatizace i lednička ,ve sprše tekla teplá voda, odpad fungoval . Uklízečka byla pečlivá, denně vysávala, utírala prach , umývala soc. zařízení, vyměňovala ručníky. Nemohla však ovlivnit záclony a závěsy, zavěšené bez vyprání snad již za maršála Tita, ani za šváby či jiné brouky. Výhodou pokoje byla orientace na mořskou stranu, v noci zde byl klid, balkon zastíněn vysokými borovicemi a palmami. Pokoje na druhou stranu jsou

naopak hlučné, poblíž je frekventovaná silnice !

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Jak výše uvedeno, strava stále stejná, snídaně bez kávy, pečivo často z předešlého dne.

Večeře sestávající zpravidla ze 3 druhů masa /vepřové, hovězí, skopové, 2x kuře/ a ryby, příloha ( brambory, 3x rýže ) zpravidla studené , pečivo opět staré. Polévka - stále stejná, slaný nudlový polotovar ! Zelenina-krájené okurky, salát a nechutná, měkká rajčata, ovoce při 7-denním pobytu žádné! Nápoj-voda.

"Stolování"- viz. úvodní shrnutí , naprosto nedůstojné , śpinavé ubrusy i příbory, čekání ve frontě až 45 min. Jídelna bez klimatitizace, stoly namačkány na sobě tak že nebylo možno projít, v důsledku čehož hosté často vylévali polévku na podlahu, která tak byla kluzká, paní zde upadla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Vybavení pokoje - viz. úvodní shrnutí, ve vstupní hale i v poschodí špinavé sedačky, rozbité sklo ve dveřích na balkon ponecháno 3 dny bez nápravy.

Personál hotelu - uklízečka svědomitá, na recepci vcelku ochotní, v jídelně odpovídající prostředí.Sportovní, kulturní vyžití ani animační programy hotel neposkytuje.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře: čisté, voda teplá - ovšem zásluhou přírody. Pláž: štěrková, neuklízená-nedopalky cigaret, pecek od broskví ,papírů aj, odpadu. Hlučná , k nevydržení techno hudba ze všech stran, od hotelu cca 80 m. Slunečník z 2 lehátky za 8-10 eur, samotný slunečník za 2-3 eura. Sportovních nabídek hodně.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Informace o vzdálenosti do centra Budvy cca 1,5 km je zavádějící, tato činí cca 3 km.

Jde se však 2 promenádami , kde je plno stánků a restaurací, samotná Budva je pěkná. Před hotelem směrem k moři je vcelku slušná vegetace, na opačnou stranu ona hlučná, prašná silnice . Vrchol špíny pak představuje prostor za kuchyní, kde se nachází skládka jako kdysi v Matiční ulici, vč. zdevastovaných domů dřívějšího pionýrského tábora.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Stresující, projezdili jsme s manželkou mnoho destinací v různých zemích světa, ale s něčím takovým jako hotel Park jsme se dosud nesetkali ! Je-li nabízen hotel 3+ po rekonstrukci s fotografiemi tomu odpovídající, nikdo by neočekával takovou hrůzu. Ze strany CK jde o klamavou nabídku, toto zařízení by neměla našim turistům vůbec doporučovat !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání