Napsat recenzi

Dovolenka pri mori

Recenze hotelu Mediteran Hotel & Resort **** (Černá Hora - Budva - Bečići)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 61 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Standartny pobyt pri mori v lepsom hoteli. Montenegro je krajina mimo EU a preto netreba mat poziadavky na kazdy detail. Hodina lietadlom a nasledne hodina autobusom do hotela je fajn. Voda je bazenoveho typu ako doma, priezracna a studena. Vstup do vody je rychly, deti tam neucte plavat, hrady a zamky sa nedaju postavit z hrubozrnneho piesku. Lehatka su v cene pobytu, rano o 7 hodine som si obsadzoval poziciu a pozeral na vychod slnka. Ceny v ochodoch a restauraciach ako v HR roku 2023. Zakladny napoj je za 2,50 v obchode a za 5 € v bufete. Pekne vylety do okolia, doporucujem Stara Budva. Pohyb autobusom je OK, taxi len na dojednanie - zamietam. Celkový dojem pozitivny.

Ubytování  průměrně (4/5)

Vyberte si zasadne izbu s vyhladom na more. More velmi neuvidite, ale nebudete mat okno do frekventovanej stvorpruhovej cesty. Hotel je fajn.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Pre moje potreby je to to fajn. Urcite lepsie ako doma. Mala komplikacia pri objednavani napojov cez obsluhu, ale odpustam tento nedostatok.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Chyba priestor pre vecerny zabavny program. Animacne programi su len pre deti do 10 rokov. Vecerna kultura je vylucne len TV a Lobby bar. Ostatne sluzby su v pohode. Bazen je urceny pre deti a za plotom je vacsi s toboganmi. Davam zasadne prednost moru.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Plaz je max zalozena lehatkami, volna plocha neexistuje. Je tam celodenna sluzba na rozdelovanie stanovist a poskytovanie uterakov, vsetko je v cene hotela. Rano o 7 hodine si treba zabezpecit poziciu stanovista a zaroven aj vychadza slnko, tak spolu je to fajn. Od 15.8. bol vzduch 35 a voda max 25. Na tabuli pisali teploty vymyslene, nosim vlastny teplomer. Vstup do vody je rychly, piesok hrubozrnny. Vodne sporty - atrakcie dostatocne. Plaz je cista.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Kde nie su kose, tam su odpadky na zemi. Auta parkuju na drzovku vsade. Nedokoncene a opustene stavby zhorsuju prostredie. Do obchodov a pre suveniry treba ist do Budvy - 15 min. autobusom, hodinka pesi.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dobry dojazd z domova do ciela. Hotel je standart v svojej kategorii. Cista voda. Zaujimave vylety. Zmena prostredia je fajn. Delegati a obsluha su velmi dobry.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání