Napsat recenzi

Krásná dovolená 2018

Recenze hotelu El Mar Hotel *** (Černá Hora - Bar - Utjeha)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 414x
Recenze se líbila: 263 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 2

Dovolenou jsme si zakoupili v OC Nová Karolina v CK K*****, kdy nám byla tato dovolená nabídnuta skvělou p. Ilonkou a využili jsme nabídku a momentální akci děti do 18 let zdarma.

Po přečtení některých recenzí, zvláště pak těch posledních, před odjezdem na dovolenou jsem se velice bála, co nás bude čekat po příjezdu do hotelu a počítala jsem s tím nejhorším.Opak byl pravdou.

Černou Horu a hotel El Mar za sebe mohu jen

doporučit, krásná země, čisté moře a úžasná

příroda a dechberoucí západy slunce :-)

Kdo si chce užít víc klidu a pohody, žádný velký ruch, není náročný ve větším výběrem a druzích jídel a neprahne po rušných ulicích, tak je to ideální místo.

Jeli jsme na dovolenou se dvěma dětmi 10 a 15 let a báječně jsme si to užili všichni. Hlavně má mladší dcera díky animátorky Sáry.

Moc chválím její práci, perfektně se starala o děti a nejenom o ně, ale taky i my dospěláci jsme se vždy zapojili do různých " dětských her " takže vždy bylo hodně srandy a smíchu :-D.

Animátorka Sára se dětem hodně věnovala i mimo svůj pracovní plán, prakticky byla s dětmi pořád, má dcera jí byla neustále v patách i u jídla s ní chtěla sedět :-D

Také delegátka Helena byla moc fajn a vždy se starala a ptala jsem, jestli jsme se vším spokojení a jestli nám nic nechybí.

V hotelu převládali Češi, což bylo moc fajn, neslyšeli jste polštinu ani ruštinu, což bylo taky moc fajn :-)

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Moc jsem si přála ubytování s výhledem na moře, ale jelikož jsme byli 4 a měli jsme pevná lůžka a ne přistýlky, tak jsme dostali větší pokoj se dvěma ložnicemi s výhledem na parkoviště. Nakonec jsem si zvykla, měli jsme

dostatek místa a rodina byla spokojená a stále mě utěšovali, že se stejně chodíme na pokoj jen vyspat a trávíme v něm minimálně času. Čisté, útulné pokoje, ručníky se měnily každý den a každý den bylo vytřeno.

Na balkoně byli polohovatelné lehátka, která jste si pak s sebou mohli vzít k bazénu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava nám v hotelu moc chutnala. Podotýkám, že nelze očekávat all inclusive tak, jak jsme všichni zvyklí z jiných destinacích z jiných zemí např. Turecko, Egypt atd..

Jedná se o plnou penzi 3x denně jídlo + pití od oběda do večeře (pivo, voda, džus, víno, místní pálenka). Výběr byl menší, vždy cca 3 jídla + zelenina, ovoce. Avšak velmi chutné a každý si své vybral a nebrblal, že mu to nechutná.

Pivo, které jsme si sami čepovali nám moc chutnalo.

Díky tomu, že je hotel menší nebyly u jídla žádné fronty, vše v pohodě a bez stresu.

Jediné co bych vytkla že byl pitný režim až od 12 hod. pouze do 21.hod.

Dětem chyběla zmrzlina v rámci all inclusive, tak jak jsme byli zvyklí u všech dovolených na kterých jsme byli a zmrzlinu jsme museli kupovat. 2 kopečky zmrzliny ve skle u hotelu cca 30 Kč.

Alko a nealko jsme si chodily kupovat do menšího obchůdku hned pod hotelem.

Ceny v obchodě vyhovující. Podobné jako v ČR.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Všichni byli moc milí a vstřícní.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

K moři jsme šli pěšky cca 5 minut z kopce. Na moři plavací ponton, ale ten byl spíše pro ty mladší. Pár minut chůze na obě strany oblázkové pláže, moře krásné, čisté a teplé. Dva dny byly větší vlny. Hotel má i svojí část s lehátky a slunečníky u moře zdarma, ale ty byly skoro vždy zaplněné a někdy i cizími lidmi, kteří tam neměli co dělat - nebyli ubytováno v hotelu El Mar. U moře je pár hezkých restaurací s výhledem na moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Jedná se o malou vesničku. U hotelu se nachází pouze jeden obchůdek s potravinami. Suvenýry ani noční život, promenády zde nečekejte. Pokud chcete do centra, zaveze vás tam místní bus, který si jezdí sem tam jak chce. Často natrefíte na potulné pejsky, ale nemusíte se jich bát, jsou neškodní a přátelští.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Tato dovolená předčila mé očekávání. Poznala jsem nové místo, v Černé Hoře jsme s rodinou byli poprvé. Celkový dojem je nadprůměrný i vzhledem k ceně, vybavení hotelu a službám. Náš turnus byl prostě skvělý díky bezva lidičkám, kteří se sešli ve správný čas. Moc ráda bych se sem vrátila znova se setkala se stejnou partijou lidiček a animátorkou Sárou :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 52 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jan Winkler: Naprosto s Vámi souhlasím - 8. 8. 2018 7:13

Já bych to lépe nenapsal... :-) reagovat

Martina K.: Re: Naprosto s Vámi souhlasím - 9. 8. 2018 12:43

Tak to mě těší, že se mnou souhlasíte :-) ;-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání