Napsat recenzi

Už nikdy víc!!!

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 285x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Celkové shrnutí - jeden zlý sen !!! Naprosto zkažená dovolená a už nikdy více s touto CK!

Většina zájezdu (víc než 100 lidí) silné střevní potíže od 3. dne pobytu, ve většině případů si tyto problémy přivezli domů. Delegáti po námi přednesené stížnosti celou věc naprosto bagatelizovali s tím, že ze obtíže si můžou klienti sami, protože se přejídají.

Situace se vyhrotila tak, že byla podaná písemná stížnost na ambasádu nezávisle od 2 klientů.

Tzv. švédské stoly v podání komplexu Zlatna Obala připomínaly stravování v závodní jídelně 50. let.

Jídlo naprosto neslané (brambory, vařená mrkev, rýže ), nebo příšerně přesolené (mleté maso v různých podobách).

Co se týká výběru - za celou dobu pobytu 2x k snídani jogurt, 2 druhy měkkého salámu typu junior, 2x vajíčka, 4x párky a krouhané zelí, marmeláda a místo másla margarin. Nápoje byly pouze rozlévané, čaj, melta a mléko a pokud jste požádali, udělali vám kakao.

Snídaně naprosto nevhodné pro děti.

K večeři jste se mohli spolehnout, že v nabídce bude jakýsi guláš a omáčka bez chuti na polití jedné z příloh. Úmyslně píšu jedné, protože v nabídce byla rýže, která byla po dojedení nahrazena bramborem a po dojedení brambor přišly na řadu těstoviny a tak dál. Ryba byla 2x (tu měli ti šťastní, co přišli, když byla nahrazena po snědeném vepřovém ), kuře vařené 2x, plněné papriky 2x (nedopečené - syrové maso a tvrdá rýže ).

Co ovšem bylo nejhorší, naprostá absence zeleniny a ovoce. 2x meloun jinak NIC! A zelenina 2X rajčata a jinak NIC!!!! (VLASTNĚ ANO, u snídaně i večere bylo krouhané zelí).

Na mou stížnost, proč není v nabídce nějaká zelenina, mi bylo delegátkou sděleno, že tam mám zelí a že to není tak jednoduché, protože se zelenina DOVÁŽÍ Z ALBÁNIE A JE DRAHÁ! Argumentace delegátů za všechny peníze. Prostě děs běs!

A jako poslední se zmíním o nekonečné diskotéce z 2 km vzdáleného Sutomore, kterou budete poslouchat do 01 hod. ráno. U mě to byl důvod k přestěhování, neb jsem ani přes zavřené okenice, dveře a špunty v uších nemohla já ani můj 11-tiletý synovec usnout. Kdo má rád Techno, přijde si na své :-)

Závěrem - na pár dovolených jsem již byla, takže mám možnost srovnání, ale to co jsem zažila tady, ve Zlatné Obale, nemá obdoby. Komplex je hodnocen Ck jako 3 * , ale přímo na recepci jsou 2*. Už i to něčem vypovídá.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Zařízení pokojů se nedá popsat jako starší - je prostě nehorázně staré. Matrace proleželé na původních postelích z 50. let, které jsou zespoda vyztužené dřevotřískovými deskami. Skříně nemají police, v koupelně je zoufale málo místa. Musíte zavřít dveře, abyste se dostali do sprchy. V pokoji je vůbec nedostatek místa, mezi posteli a stěnou 40 cm.

V posteli jsme měli malinké mravence (a to jsme v posteli nic nejedli). Po vystříkání 1 den v pohodě pak znovu.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Nechutná, neslaná, bez zeleniny a ovoce. Ten, kdo vaří, si v žádném případě nemůže říkat kuchař!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Úklid = výměna ručníků a vyhození odpadkového koše.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Až po urgenci byly odstraněny naplavené chaluhy. Moře po obědě špinavé od odpadků.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Průměrné. V bezprostředním okolí skládka odpadků!!!

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hrůza, již nikdy!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marku 1976: Souhlas - 27. 8. 2013 13:51

Vrátili jsme se 26.8.2013,naprosty souhlas,příroda krásná,pokoje zastaralé,ale na přespání vyhovující,plno hmyzu,znechucený personál,moře fajn.Ke stravě bych dodal asi toto,nechutné,nesolené,pro děti absolutně,žádný výběr...na snídaní 3 druhy salámu,všechny stejné jako náš nejlevnější junior,tvaroh a jednou párky na druhý den smažená vajíčka,párky,vajíčka...na večeři 2x meloun,2x nějaký guláš(ten se dal sníst),plátky masa,které za 15min. došlo......ale výborné zákusky...mimochodem fíky jim tam rostou jako u nás jablka,nebyly na stole ani jednou nechápu.....delegáti celkem v pohodě...špatně zajištěný animační program pro děti(hlídáni),předáte dítě aniž,by jste něco podepsali nebo se Vás někdo zeptal na č. pokoje.Nejlepší zážitek,asi cesta letadlem a zpátky mírné turbulence. reagovat

maňa: ČH - 10. 9. 2013 22:26

Jeťde někam,kde dostanete za ty prachy víc,chceš mít denně co??Já tam byla se svou rodinou několikrát a nic nám nebylo.Ani střevní ani jiné potížé,to je jen vaše blbost.Chceš se přežírat?jeď do Egypta :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání