Napsat recenzi

S Kovotourem do Zlatne Obaly ne!

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 401x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Na terase hotelu a z povzdálí korzo, odkud šla každonoční hlasitá hudba Na terase hotelu a z povzdálí korzo, odkud šla každonoční hlasitá hudba

1. řev různých druhů hudby každý den do 1 v noci

2. snídaně avízovaná jako švédský stůl - džem, Rama, vejce nebo párek, zelí či okurky

3.v apartmánech slyšet i co dělá soused a celý týden zápach z kanalizace

4.podraz v podobě zkrácené dovolené - ve smlouvě odlet v pondělí na Pardubice v 17,05,

místo toho jsme letěli v 7,40 a ještě jsme mezipřistávali v Brně

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Sice denně vyměněné ručníky, ale skříně mírně zatuchlé, nábytek i koberce už taky hodně pamatují, aspoň že byla lednička..

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Snídaně neměly se švédskými stoly nic společného, absolutní absence ovoce a zeleniny, večeře taky dost "zajímavé" kombinace často bez chuti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál se choval spíš jak roboti. "Šéfové", kteří se o nás starali, byli ale bezva. Nejskvělejší byl perzonál grilu na pláži - ti byli bezkonkurenční!

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Moře skvělé, na pláži se vždycky místo našlo, na rozdíl od ostatních pláží jsme na tom byli dobře.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Ale jo, na korzo se dalo jít, akorát kdyby to v některých místech neřvalo jak na pouti, mohlo se půjčit auto za 40 euro na den a jet na výlety...

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nedoporučila bych hotel starším lidem nebo těm, co mají problémy se spaním. Ani těm, co nejsou "všežravci". Kdyby tam neřvala tak hudba, šlo by to.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání