Napsat recenzi

4x v komplexu Zlatna Obala

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 477x
Recenze se líbila: 560 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento komplex mi velmi vyhovuje, pro krásnou polohu, příjemné a vlídné chování všeho personálu, klid asamostatná pláž.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

S ubytování jsem i já a moje sestra byly velmi spokojeni, protože jsem měla v té době zdravotní stav ne dobrý, snažili se v recepci dát nám ubytování takové, abych musela absolvovat co nejmíň schodů. Naše uklízečka byla usměvavá a příjemná a přes jazykové bariéry jsme se vždycky dohodly bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

mezi námi se vždy najdou jedinci nebo i skupinky, které kritizují. Moje hodnocení stravování je opravdu příznivé. Vždy jsem si našla, co mi vyhovovalo. Jedinou připomínkou je minimální podávání ryb, myslím, že by stálo za úvahu o tom pouvažovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vzhledem k mému zhoršenému zdravotního stavu, způsobeného délkou jízdy v autobuse, jsem skoro žádných služeb nemohla užívat. Ale přesto jsem sledovala animátory, byli to sluníčka, kteří vždy s vlídnou tváří byli ochotni vyhovět - a že někteří hosté musí být protivní za každou cenu. Personál hotelu, servírky, vedoucí směny, všichni se maximálně snažili. Velmi mne dojalo, když v kyvárně obsluhoval vrchní, který byl pověstný svým " ano paní, jistě paní, a další výroky si už přesně nepamatuji. Moje sestra a já jsme mu říkali " černohorský Kukura".

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Poněvdž jsme věděli, co nás na pláži čeká, nic nás nepřekvapilo. Pouze jsme zaregistrovali nového plavčíka, který se staral lépe o čistotu pláže, než jeho předchůdce(asi už důchodce), Překvapilo nás jak na malé loďce bravurně vytahuje z moře igelitové sáčky a vče,co do moře nepatří

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

K bezprostřední blízkosti hotelu, kde sice ještě bylo oplocení, nebylo možno říct, že je čisté.Pro zdravého člověka, schopného chůze, byla procházka do centra městečka příjemná, jen kdyby množství odpadků tuto procházku trochu znepříjemňuje. Ovšem, za to není odpovědný komlex, a kdo se má starat o čistotu okolí městečka, to nevíme. Občané ČR k tomuto nepořádku vydatně pomáhají, stačí se rozhlédnout v Česku a hned budeme méně kritičtí.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem byl velice přízniví. Díky všem pracovníkům CK Kovotour Plus, chtěla jsem poděkovat jmenovitě a paní vedoucí byla tak laskavá a napsala mi všechna jména, ale bohužel jsem tento lístek tenkého papíru jksem tak pečlivěji schovávala, až jsem ho teď nenašla.Velmi obdivuji jak paní PHdr všechno zvládá s úsměvem, ale energicky a dál si už pamatuji jméno Jan Žila. Tento mladý muž mi zapůjčil hůlku, abych mohla aspoň dělat menší procházky. Chtěla bych upozornit na jednu účastici tohoto turnusu - myslím, že se jmenuje Jana Špačková a je z Havířova. Tato paní měla konflikty s personálem restaurace s mnoha hosty, každý se jí vyhýbal, ale byla jak svízel, který se omotá okolo každého, až nakonec všichni před ní prachali.Mne tak svým chováním vyprovokovala, že v neděli u večeře jsem na ni křičela před celou restaurací, až mne moje sestra tahala za ruku, ať už toho nechám a při odchodu z večeře mi řekla, že za celý život mne neviděla tak nadávat. Ohlásila jsem tenti konflikt paní vedoucí a ta byla ráda, že jsem se nedala. Vím, že se snaží dát paní Špačkovou na černou listinu, ale zatím se to nepodařilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání