Napsat recenzi

Pěkná dovolená i když ne bez chybičky

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 326x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž oblázková Zlatná Obala pláž oblázková Zlatná Obala
  • Plánek komplexu Plánek komplexu
  • Pohled z betonové pláze na centrum Sutomore Pohled z betonové pláze na centrum Sutomore
  • Oblázková pláž Zlatná Obala Oblázková pláž Zlatná Obala
  • Zlatná obala z moře Zlatná obala z moře
  • Mini market Mini market
  • Výhled na moře z poköje ve 3 řadě. Výhled na moře z poköje ve 3 řadě.
  • Vlastní ambulance ve Zlatné Obale Vlastní ambulance ve Zlatné Obale
  • Výhled na moře z pokoje v první řadě Výhled na moře z pokoje v první řadě
  • Recepce Recepce
  • Západ slunce nad Sutomore Západ slunce nad Sutomore

Byla to průměrná dovolená, s opravdu dlouho cestou autobusem (s velkým čekáním na hranicích). Cestu autobusem nedoporučuji s malými dětmi, na hranicích tam i zpět jsme čekali 4-5 hodin! Velká pochvala za organizaci celého zájezdu CK Kovotour plus. Řidiči v autobusech i technická delegátka (I. Svobodová) v autobuse super. Delegáti na místě Honza a Marina Kostkovi - super lidičky, opravdu se o nás hezky starali, delegátka každý den ráno i večer byla k dispozici k řešení jakéhokoli problému na recepci. Bydlení skromné, ale na přespání stačilo, pláž oblázková, moře čisté. Okolí velice pěkné.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Rozhodně ne pro náročné klienty, ale na přespání to myslím v pohodě stačilo. Spíše takový skromný chalupářský styl. :-) Starší i když nevrzající nábytek, staré kachličky apod.

Šlo o úzkou nudli pokoj cca 3 x4 metry, v kterém jsme měli manželskou postel, vedle nacpanou palandu pro děti, naproti stoleček s 2 židlemi a ledničkou. Mezi postelí a stolečkem cca půl metrová chodbička do zadní části, kde byla "předsíňka" (1,5x1,5metrů) s velkou vestavěnou skříní a vchod do koupelny i se záchodem (1,5x2 metry). Měli jsme tam sprchový kout oddělený závěsem od zbytku koupelny, kde bylo umyvadlo se zrcadlem a záchod (s novým ještě zabaleným sedátkem na wc). Pokoj každý den uklízeli, i když ne příliš pečlivě. Uvítala bych vlastní koště, které bohužel nebylo a myslím, že by bylo vcelku potřeba, protože jsme do pokoje nanosili spoustu kamínků z venku apod. a to i přesto, že jsme se zouvali. Prostě kamínky a písek z pláže je na vás přilepený a nosíte si ho do pokoje, kde jste odkázáni na uklid uklízeček. Ty také každý den měnili ručníky a dávali toaletní papír.

Před pokojem jsme měli malou verandičku se stolečkem a 3 židlemi a nataženou šňůrou (provázkem) na prádlo. Zaplatili jsme si první řadu s výhledem na moře a to bylo naprosto úžasné,z postele jsme koukali na moře!!!

Jen upozorňuji žádná klimatizace, na recepci je možno za 5 euro na týden si půjčit větrák a za stejnou cenu i slunečník na pláž. I přesto že v prospektu Kovotouru plus bylo napsáno, že pokoj má i televizi, po televizi ani vidu ani slechu, i když v některých luxusnějších pokojích(a asi o poznání dražších) jsme televizi zahlédli.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jídlo se stále opakující, ale dalo se vybrat.

Snídaně: většinou nějaká buchta, máslo, džem, veky, chleby, gothaj nakrájený na kolečka, balkánský sýr. Servírka nabídla čaj, kávu, mléko, kakao.

Večeře: většinou dva druhy omáčky (stále ty stejné každý den), těstoviny, brambory, hodně mleté maso, 2x jsme měli rybu (výborná), 2x jsem zahlédla kuře. 1x jsme měli rýži. Se zeleninou a ovocem se nepřetrli, 2x jsme měli meloun a 2x ke snídani okoralé okurky a rajčata.

K večeři servírovali pouze vodu a to jak jsme posléze zjistili, že točenou z vodovodu.

Delegát nás hned první den upozornil, že všude teče pitná voda z kohoutků, po které nebudeme mít střevní problémy a že ji můžeme klidně pít. Zasmáli jsme se a šli si do místního mini marketu koupit balenou.:-) Asi po 3 dnech jsme ale zjistili, že při večeři nám podávají vodu z vodovodu a tak jsme balenou vodu přestali kupovat, protože to nemělo smysl. Špatněq nám nebylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Servírky a uklízečky se příliš neusmívali, bylo vidět, že je práce spíše obtěžuje než těší, ale svou práci si odvedli.

Na terase restaurace byli animační programy, možnost dát si pití. Kromě toho ještě v restauraci aperitiv bar a na pláži malý bufet, kde se dalo koupit i nějaké jídlo.

V mini marketu toho moc nekoupitíte, nějaké nealko, pivo (1,5l za 2,5 eura), víno láhev 6 euro), pár sušenek, slaných keksů, zmzlina. Žádné pečivo, žádné ovoce, zelenina.

Možnost hlídání dětí v Plusíčku na velké terase. Dětem se líbilo. Např. pirátstký den, promítání pohádek, karneval.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Moře čisté, i když sem tam plavala mořská tráva. V půlce týdne ale doplavali odpadky, které se plavčík snažil bezúspěšně lovit síťkou.

Pláže dvojího typu. Betonová se vstupem do moře kolem kamenů, kde vstup do vody hlavně s malými dětmi nebyl vhodný, protože vás vlny házely na kameny a pak oblázková pláž, místy trochu písku, všude hodně suché mořeské trávy a bohužel i vajglů (bohužel kuřáci byli prasata, který nedopadlky píchali všude okolo sebe do písku). Uklid pláže jsem neviděla, takže netuším, zda ji plačíci vůbec uklízeli.

Vstup do moře z této oblázkové pláze cca 1,5m pozvolný, pak najednou skok a máte vody po ramena. Ve vodě ve větší hloubce ježci. Viděli jsme i hvězdice a škleble. za 1,5 eura si můžete v minimarkteu koupit síťku a zkusit něco vylovit. Za poplatek je možno si pronajmout i lehátko¨a slunečník (5 euro/týden) Na pláži je pivnice a "bufet" s rákosovými slunečníky, kde si můžete rovnou u moře sednout a koupit si něco k jídlu a pití. (pivo 1,5 eura, hranolky 2,5 eura, plejskavica 6,5 eura, ražniční myslím, kolem 4 eur)

Na pláži na půjčení 1 šlapadlo. Jinak atrakce žádné. Ty byli na hlavní pláži v Sutomore, kde byla písečná pláž, vstup do vody už opět oblázky.

Doporučuji si v minimarketu v Zlatné Obale nebo na promenádě v Sutomore koupit jejich speciáílní olej na opalování, opravdu se člověk opaluje rychleji a hned do hněda. Malá lahvička stojí euro, větší 2 eura.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel v nádherným prostředí mezi borovicema, palmama, kytkama s výhledem na moře. Všude hodně schodů, protože celý komplex je ve svahu. Po areálu se pohybují toulavé kočky a psi. Jeden pes nám vlezl i do pokoje.

Jen varuji, v noci je ze Sutomore KAŽDÝ DEN slyšel do 1 do rána diskotéka a to ne pouze "dozvuk" , ale tak jako by se diskotéka pořádala přímo ve Zlatné obale. Přes to moře se to opravdu hodně nese. Zjistili jsme, že my v první řadě u moře jsme na tom nejhůř, v druhé a třetí řadě to také bylo slyšet ale ne tak moc jako v první.

Vzhledem k tomu, že synovi bylo zle (úpal+průjem), uvítala jsem vlastní ambulaci v areálu hotelu, kde s pomocí překladatele delegáta byl syn ošetřen a byly mu doporučeny léky, které jsme v Sutomore zakopiti v lékárně, která měla otevřeno do půlnoci!

Doporučuji také navštívit obchod Voli (supermarket) na konci promenády v Sutomore. Mnohem lepší ceny než v minimarketu v Zlatné obale. To stejné víno jsme koupili za necelé 3 eura ve Voli, v minimarketu ve Zlatné obale stálo 6 euro.

Jinak na promenádě v Sutomore se dá v pohodě najíst. Spousta restarací i stánků s občerstvením. Pizza kousek 1 euro, palačinky 1 euro, dalo sehnat i 7 kopečků zmrzliny za euro.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Průměrná dovolená, která odpovídala ceně zájezdu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání