Napsat recenzi

Dovolená 25.8. - 1.9.2012 - bungalovy ve Zlatné Obale.

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 526x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená, kterou jsme absolvovali ve Zlatné Obale nebyla podle našich představ.

Podle návštěvy na internetu, vypadalo ubytování i podmínky pro dovolenou velmi dobře.

Měli jsme za to, že budeme ubytování v budově, která byla na snímku. Avšak skutečnost neodpovídala snímkům na internetu. Ubytování bylo v bungalovech, které dle fotografií byly vyhovující, avšak skutečnost byla jiná. Tyto bungalovy mají už svoji životnost za sebou, jejich koupelny i toalety jsou pro nás naprosto nevyhovující. Avšak hlavní příčinou nespokojenosti byly schody, a to od recepce k bungalovu přes 150 až 200 a dále k moři další schody. Měli by být upozorněni další účastníci, že pro starší osoby ( nad 70 let a méně schopné), je tento zájezd naprosto nevyhovující . Já, který jsem používal hůl ( po operaci obou kyčlí), jsem se špatně dostával k moři, kde příchod z pláže do moře byl velmi příkrý, a proto jsem si zvolil vstup do moře mezi dvěma skalami, který mi vyhovoval. Dne 28.8. jsem po pěší chůzi ze Sutomore ( a zase schody) ,přehlédl poslední schod poblíže jídelny a upadl. Na schodech utrpěla úraz i jedna z nejstarších Sokolek na XV.sletu a její obličej byl samá modřina. Při dotazu na ambulanci, zda mají nějaký obvaz, mi ošetřující setra sdělila, že nemají. Po návratu domů jsem navštívil lékaře, který zjistil, že mám zlomená žebra 6 a 7.,neboť jsem cítil bolesti při pohybu a do dneška mne bolí svaly na břiše. Proto tento zájezd nedoporučujte pro starší zájemce.

Podle mne , který již od Vás absolvoval více dobrých zájezdů, byl tento nejhorší. Je to však

můj osobní názor.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Toalety při splachování (muselo se několikrát za sebou splachovat) a vrchní prkno Vám leželo přímo na zádech.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Stravování bylo velmi stereotypní, několikrát se za pár dní opakovalo ( jejich párky i salámy

vůbec neodpovídali naší nejhorší kvalitě). Sýr byl pouze jeden, a to balkánský.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

S uklizečkou a personálem v jídelně i obsluhou v restauraci jsme byli spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláže nebyly po dvoudenním dešti nebyly vůbec udržovány. Přístup k moři na pláži byl velmi příkrý. Jak jsem už dříve uvedl.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

O bungalovech nebyla na internetu ani zmínka. Měli jsme za to, že ubytování bude v hotelu, jak bylo vyobrazeno ( jednalo se jen o vstupní recepci)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Prosím Vás, už mi nikdy nenabízejte takovou dovolenou, kde zájezd , který na snímcích na internetu vypadá velmi dobře, avšak skutečnost je naprosto jiná.

Snad je to jen tím, že jsem utrpěl úraz a opravdu to nebyslsa dovolená podle mých přestav, i když jsem milovníkem moře a velmi rád plavu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 83 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání