Napsat recenzi

Perfektní dovolená hotel Korali

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 324x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro celou naši rodinu a naše sousedy moc pěkná dovolená. Letěli jsme z Ostravy což tvalo cca hodinku a transfer z letiště pouze 45 min. tak paráda. Ubytovali nás v pokoji 303 a naše známe v pokoji 304 krásné velké pokoje s výhledem na moře a promenádu. Každý pokoj měl terasu celkem velkou s posezením, klimatizaci kvalitní a tichou, nový nábyte, televize satelitní a velkou koupelnu s fénem a sprchovacím koutem. Hotel leží v nádherném parku s dětským hřištěm. U hotelu je hned promenáda.

Ubytování  průměrně (3/5)

Popsáno výše moc fajn s výhledem na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo vynikající, řízky, guláše, grilovaná zelenina, kuře na spoustu způsobů, hověží pečeně, pleskavice, přírodní řízky z příloh brambory a kaše, těstoviny, rýže. Ovoce zelenina, zákusky nugeta rostě kdo na co má chuť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Celá rodina byla spokena s přístupem zaměstanců CK Kovotour paní dlegátky moc milá a vše o Černé hoře a ví a animátorky se skvěle staraly o program pro dospělé i děti.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Teplé a čisté moře a dva dny super vlny ve kterých si děcka a také chlapi pořádně zablbli :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Balkán a živo. Na pláži také diskotéky přes den ale nebylo to hned u hotelu tak nám to nevadilo a večer se bylo kde projít tak super.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Krásná levná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání