Napsat recenzi

Hotel Korali

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 120x
Recenze se líbila: 195 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 7

Naprosté selhání CK K****

Ubytování  průměrně (3/5)

Žádný *** jak K**** prezentuje, ale **

Klimatizace funkční, klíč od pokoje jen jeden nehledě na to zda jedou dva nebo 20. Dveře od balkonů které drží sílou vlastní vůle. Hotel aneb jsme zpátky v komunismu. Na těch pár nocí to stačí. Lednice na pokoji svítí, ale nechladí.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

All inclusive = plná penze + nápoje od 12-22 h.

Malý výběr jídla a stále opakující. Co najdete na oběd, naleznete i na večeři, dokonce i druhý den na oběd. Jídlo většinou nedovarene nebo naopak rozvařené. Když se zrovna ale v kuchyni zadařilo, tak jídlo bylo dobré. To ale maximálně vydrží 4 dny. Celý týden ne-li více je host už prejezeny. Např snídaně - jeden druh parků nebo klobasy, vajecina a omeleta, jeden balkánský sýr a maximalne tři druhy salámu. Tohle vše se točilo stále dokola.

Na pití místní čepované pivo Niksicko - vynikající. Bílé a červené víno. Nápoje z automatu - ochucená šťáva. Místní alkoholický nápoj Rakije a káva z džezvy (turek) za last minute 10 tisíc budiž, ale plná cena 17? Dost chabé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokojské uklízeji denně, ale ručníky se mění jen jednou týdně (ve středu) a ložní prádlo ani jednou. WiFi pouze na recepci a slabá. Nám to nevadilo, ale pro některé instagram hvězdy to může znamenat konec světa. Personál milý ale neochotný s nulovou komunikaci v angličtině. Jeden host např poprosil o větší hrnek ke snídani na kávu,zamítnuto. Černohorci to takhle mají životně nastavené. Na vše mají čas a nechce se jím pracovat. To se pak odvíjí na kvalitě služeb.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Kromě kamenů místo písku a odpadků což si lidé ale dělají sami je pláž super. Hned naproti hotelu, voda teplá a sem tam i parádní vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Velká zahrada s místními pejsky, ale pro kapacitu 700 lidí málo místa na posezení. Promenáda s hodně baru, restaurací, kaváren, obchody či obchůdky za symbolické ceny.

Z jedné strany hory, z druhé moře.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Černá Hora sama o sobě je velmi krásná. Letovisko Sutomore patří ale mezi ty nejlevnější, takže pro příště bych se přesunula na místo jaké jo Budva, Svati Stefan nebo Kotor.

Co se týká hotelu tak Sea Forte co je hned vedle Korali. Nejsme nároční klienti, ale tohle je opravdu jeden velký úlet.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ilona: Hotel Korali ** Sutomore - 15. 8. 2019 14:07

CK K**** má hotel označen 3 LODIČKAMI i v cestovní smlouvě a lodičky neznamenají hvězdičky, že hotel je oficiálně 3***. Hotel je oficiálně zařazen do kategorie 2* a tomu odpovídá ubytování i strava (výběr i kvalita) a rozsah poskytovaných služeb i all inclusive. Oproti tomu vedlejší hotel Sea Fort Apart Hotel**** je 4*. reagovat

Katka: Re: Hotel Korali ** Sutomore - 15. 8. 2019 17:07

Paní/Slečno Ilono, Já zde psala jak nám tento pobyt byl nabídnuty a to jsem vynechala HODNĚ informací, takže LODIČKY tady opravdu neřeším. Jeli jsme zde ne kvůli LODIČKAM jak mají na internetu u názvu, ale z informacích které nám tahle cestovní kancelář předala jak přes telefon tak email. Nemluvě o tom, že tedy i na samotném internetu prezentují tento hotel jako 3*** a nejsme jediní klienti. Ano, někteří se opravdu spletli a dávali stejnou váhu LODIČKAM jak hvězdičkam, ale i lidé co s námi byli na zájezdu jeli s informacemi, že Korali se jedná o 3***. Znovu opakuji, že to jsou informace, které jsme tedy převzali od Kovotour, ne z nějakého našeho myšlení na pohled kvůli 3 lodičkam! reagovat

Ilona: Re: Re: Hotel Korali ** Sutomore - 15. 8. 2019 22:03

Tento hotel je oficiálně dvouhvězdičkový, veřejně označeno na google i na hotelu, jsou napsány stovky recenzí, které popisují reálný stav hotelu, ubytování a stravování i okolí. Jedná se o hotel 50 let starý, bez rekonstrukce, převážně pro turisty ze Srbska a Bosny (z regionu bývalé yJugoslávie), z Česka a Slovenska. Před koupí dovolené je nutné si zjistit všechny informace a pak se rozhodnout, aby nebyl člověk zklamaný. Určitě nedat jen na rady prodejce, ale hlavně věřit taky recenzím. Jestli chcete kvalitu, pak hotely 3* nebo 4* v Budvě a Bečiči. reagovat

Jirka : Re: Re: Hotel Korali ** Sutomore - 16. 8. 2019 17:21

Jestliže CK vám tvrdila 3 hvězdy a hotel má 2. Nemáte nárok na kompenzaci? reagovat

Ilona: Re: Re: Re: Hotel Korali ** Sutomore - 17. 8. 2019 11:33

Záleží na tom, co je uvedeno v cestovní smlouvě. reagovat

Olda: Re: Re: Hotel Korali ** Sutomore - 21. 8. 2019 12:40

Jak tak koukám tak vámi jmenovaná cestovka si stále mastí kapsu na blbcích,také jsem se nachytal před deseti lety , ale co tak čtu stále se to opakuje a bude opakovat. Majitel této CK je sekáč a měl by jít do politiky... reagovat

Ilona: Re: Re: Re: Hotel Korali ** Sutomore - 30. 8. 2019 11:44

https://moravskoslezsky.denik.cz/podnikani/prodano-ck-kovotour-plus-uz-patri-skupine-tni-group-20190730.html reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání