Napsat recenzi

Hotel Korali

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 140x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozpačitý dojem ze služeb Hotelu Korali

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel je pouze ⭐⭐ a nikoliv inzerovanych ⭐⭐⭐

Jinak pokoje starsi ale ciste.na vsech pokojich klimatizace

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava jednoducha kazdy den stejna parky vajicka.a klasika med dzem syr salam

Absence vice zeleniny a hlavne ovoce a salatu zeleninovy a ovocny.dale chybeli sladke kaše rano.a treba domaci pomazanky

Omacky temer stejne.hovezi vepr.a kuřeci

3 dny mlete koule s rajskou.malo polevky asi pouze 3 dny .

Shrnuto 4 den uz nemel clovek chut jist to stejné.

Jedina pochvala ze jidlo bylo opravdu chutne.

Sluzby allinclusiv. pivo vino.limo dostacujici mistni vyroby.spatny snack mezi 14-16hod.

Pivo mistni velice chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personal cisniku starsi smena byla ochotna

Mladsi smena spatna bez zajmu a chuti k praci.vecer pred desatou nam chtela cepovat pivo a vino do kelimků.jednou chteli dokonce zaplatit pred 22 hodinou kdyz bylo allinclusiv do.22 hod..

Celkovy dojem zkazil posledni vecer kdy melo byt na horni terase tzv oldies disco kdy to absolutne nezvladli animatoři Kačka a tušim Michal nevim jmeno toho chlapce kdyz byli totalne nepripraveny poustet muziku .pouze pousteli dokola asi steži 15 pisnicek a pozdeji nez od avizovanych 20 hodin ze jim neslo bluethooth a spojeni pres net a notebook a ja.nevim.co.proste mohli mit flashku nebo music box apod proboha.

Byli tam temer vsichni damy ve strednim veku a ty byli.hoooodně zklamany. Kdyz to po 22.00 hodine zbalili.bylo videt ze jsou tyto mlady tzv animatori unaveny.tento vecer mohl vylepsit celkovy dojem z pobytu ale opak byl pravdou.den predtim taky nemeli spojeni s poustenim ceskeho filmu jako se mel jmenovat vecer s ceskym filmem cha cha museli jsme se smat.proboha dyt tam bylo vetsina lidi kolem 50 let veku a ty se chteli bavit.

Velkou pochvalu zaslouzi pruvodci na.vyletech podtrzenou jednicku davame.

A naopak spojeni WIFI za 5 hodne slaby signal všude.vsude vsude.

Co dodat k pobytu celkově hotel za 4 jako ve skole.ostatni vylety .a priroda 1-

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moc pekny

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Pekne.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Rozpačitý temer nespokojeny ze sluzeb.

A to nejsme nárocny klienti.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání