Napsat recenzi

Dovolená v Černé hoře?Hotel Korali v Sutomore?Děkuji,ale už nikdy více..........

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 456x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Hotel Korali,pouze 2*... Hotel Korali,pouze 2*...
  • Venku trochu prší..... Venku trochu prší.....

Vzhledem k politické situaci jsme letos nevybrali Turecko nebo Řecko,ale dovolenou v Černé hoře,konkrétně v letovisku Sutomore,hotel Korali.Bohužel to byla veliká chyba,což jsme zjistili krátce po příjezdu na místo.Starý totalitní hotel,místo avizovaných 3* pouze 2,staré zašlé vybavení,v jídelně špinavé ubrusy a povleky na židlích,často špinavé nádobí a příbory.Perličkou byl hotelový výtah(pochybuji,že by u nás prošel revizí),katastrofálně špinavé společné WC(snad celý týden to nevidělo hadru),špinavé flekaté koberce na chodbách.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jak už jsem zmínil,staré vybavení,dřevěná okna,která se při silném větru sama otvírala(tedy aspoň na našem pokoji).Jeden den v Sutomore chvíli pršelo a personál rozestavěl na chodbě v nejvyšším patře kbelíky,protože střechou hotelu zatékalo.Pravda,v těchto krajích často neprší,takže je asi levnější rozestavět pár kbelíků než opravit střechu....ale co hosté hotelu?Na to se tady ale nehraje..........

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme zakoupeno stravování all inclusive a tady nastal další problém.Při každém příchodu do jídelny jsme museli ukazovat ubytovací kartu a personál si nás odškrtl(nikdo tedy nemohl na jídlo vícekrát),v jídelně měl každý host nárok pouze na jeden nápoj(personál to kontroloval).Jídlo bylo chutné,ale pořád dokola na stejný způsob,zákusky a ovoce - minimální výběr a množství.Člověk se nepřijel na dovolenou přejídat,ale přece jen si při zakoupení all inclusive představoval větší výběr.No a nakonec tzv.venkovní bar all inclusive.Tak to jsem ještě nezažil.Malá místnost,kde dva nepříjemní chlapíci točili pivo a nealko(do plastových kelímků),jako snack nám posloužili 2x denně křupky a brambůrky,kávu uvařili na požádání pouze "turka se socem".No prostě komedie!A nakonec nemilé překvapení na konci pobytu.Odjezd na letiště jsme měli poslední den odpoledne v 16hod.,takže jsme předpokládali,že se v klidu naobědváme,připravíme na cestu a pojedeme na letiště.Chyba!Paní delegátka Maruška nám sdělila,že jsme si svůj díl obědů vyčerpali a posledním jídlem je snídaně....Na dotaz,jak je to možné,když máme all inclusive jsme dostali odpověď:To je Černá hora,tak to tady chodí,na oběd už nemáte nárok.........dál netřeba slov.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

O vybavení jsem psal už výše,takže netřeba víc opakovat.......Personál takový"mouchy snězte si mě",ale nebral bych to paušálně,někdo se na nás občas i usmál.Abych všechno jen nekritizovat,tak taky jedna kladná věc.První den jsme nahlásili přes delegátku prasklou hadici ve sprše a během půl hodinky byla hadice vyměněna.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž celkem slušná,moře čisté,chladnější,často větší vlny.Vybavení pláže výborné(pěkná dřevěná lehátka,velké slunečníky),akorát cena(7,-EUR/den) za používání se nám zdála vysoká.Jednalo se o pláž patřící hotelu,takže hoteloví hosté by si zasloužili neplatit,cizím(kteří mohli pláž používat)bych ten poplatek nechal zaplatit.Na pláži byl hotelový bar,ale všechno si tam musí člověk zaplatit(ne jak např.v Turecku,kde jsou tyto služby pro hotelové hosty zdarma).Taky by neuškodilo,kdyby se na pláži trochu víc uklízelo a každý den by personál mohl(za ty peníze) aspoň porovnat lehátka a slunečníky.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí hotelu celkem pořádek,ale když jsme vyšli večer na procházku,tak už to bylo horší(plné popelnice,zápach z kanálů,apod.).Ale celkově je Černá hora hezká země a kdo nečeká velký luxus,bude možná spokojen.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nebudu hodnotit hvězdičkami,protože to ani nemá cenu.Celkově jsme byli z této dovolené,mírně řečeno,rozpačití.Jedním z mála světlých okamžiků byla delegátka paní Maruška Galiková,která i přes svůj pokročilý věk(doufám,že se na mě nebude zlobit),byla vždy plně k dispozici,všechno ihned zařídila a zajistila,byla příjemná a velice ochotná.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Milan: Tak jezdi dál do Turecka - 6. 9. 2016 15:51

Tak jezdi dál do Turecka inteligente :-) Černá Hora není destinace pro ležení na pokoji a přežírání :-) reagovat

Lenka: Sutomore,hotel Korali - 11. 9. 2016 11:40

Pokud si chcete zkazit dovolenou, nevybírejte si tento hotel, jsem člověk skromný a ještě nikdy jsem neřekla, že dovolená se mi nelíbila. Tady to bylo moc těžké, stále vám personál dává na jevo, že jste pro ně obtížný hmyz, šklebí se na každého jak kyselé pr... a hostům i nadávají. Měli jsme All Inclusive, ale na pokojích se neuklízí, k jídlu téměř není ovoce, pro celou jídelnu položí na společné stoly 4 banány, opravdu hrůza!!! Už nikdy!!! Dobře si to rozmyslete, jsou to přeci vaše peníze. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání