Napsat recenzi

dovolená - hotel Korali

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 347x
Recenze se líbila: 565 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příroda úžasná, moře čisté,ale celou dobu pobytu bylo bouřlivé, moc se nedalo plavat, ale to je bohužel přírodu, kterou neovlivníme.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování slušné, počítali jsme s tím, že i když je uváděn jako ***, tak že bude horší.

Co byl asi problém, tak se nám nelíbilo, že na komplex, kde je přes 300 pokojů je jen jeden výtah, což je velmi málo. Dalším nedostatkem bylo to, že na balkonech nebyly žádné sušáky na prádlo, ani šňůry, s tím jsme se ještě nikde ve světě nesetkali.

Při velké bouři, kterou jsme tam zažili do hotelu zatékalo. To by se také nemělo stávat.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Výběr stravy nebyl špatný, sice každý den byla snídaně téměř stejná, ale obědy a večeře byly dobré. Co vidím jako velký problém, tak jsou to velké fronty u jídla. Stoly, na kterých bylo jídlo nachystáno, byly na počet stravujících se (cca 600 osob) velké malé. Ať jsme šli v kteroukoliv výdejní hodinu, tak jsme vždy čekali ve frontě na vodu, na kávu i na jídlo.

Při obědech a večeřích jsme si pro pití museli chodit do vedlejší budovy, v jídelně byla jenom voda. V baru ve vedlejší budově měl velmi malý výběr studených i teplých nápojů, takže to byl velmi omezený all inclusive. Nealko měl pouze vodu, tonic,džus, z alkoholických nápojů pak jen pivo, červenené víno a rakiju. Bílé víno neměl za celou dobu pobytu a neměl ani mléko,nebo smetanu do kávy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení starší, ale slušné, jenom by se více měli věnovat úklidu. Za celou dobu pobytu jsme neměli vytřenou podlahu a ručníky nám vyměnili jenom 1x.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře moc hezké, vstup do moře byl ostřejší, díky tomu, že byly pořád vlny, ale jinak fajn.

Pláž za celou dobu nebyla upravována, váleli se na ni plastové odpadky a skleněné střepy, což byla katastrofa nejen pro dospělé, ale hlavně pro děti. Když jsou slunečníky a lehátka zpoplatněny, tak by podle toho měla pláž vypadat jinak.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Promenáda kolem moře dobrá, množství obchůdků, barů.

Uvádí se, že je hotel vhodný pro rodiny s dětmi. Svým dětem bych ho určitě nedoporučila,nebyl tam bazen, skluzavky pro děti a chybělo celkově vyžití pro menší děti.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Viděli jsme moc hezkou krajinu, ale nevím, zda se sem ještě někdy vrátíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání