Napsat recenzi

Balkán se vším všudy

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 255x
Recenze se líbila: 235 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Požadavky byly - 2 dospělí a dvě děti, jídlo a pití, pláž v dosahu hotelu a odlet z Brna. Rozpočet do 40 tis. korun a krátký let.

LM v pátek nákup, v sobotu odlet a za týden návrat.

Vše bylo splněno, velice pravděpodobně se s trochou štěstí dá při tomto setupu pořídit i výhodnější nákup, ale moje očekávání byla naplněna.

Ubytování  průměrně (3/5)

Měli jsme dva pokoje vedle sebe, jeden pokoj měl plastová okna, druhý stará dřevěná. Závěs ve sprchovém koutě ve starším z pokojů čas od času padal ( dcera se děsila že ho zničila, uklidnil jsem ji a závěs vždy vrátil na zpět a neřešil ). V lepším z pokojů špatně vyspádovaný sprchový kout ( s panelem s masážními triskami a podobně :))). Záchody, klimatizace a podobně bez problému. V jednom z pokojů jsme potkavali malou ještěrku dokud nezalezla do lišty s elektřinou a od te doby jsme ji už neviděli. DULEŽITE: Hotel má opravdu jen dvě hvězdy **, ne jak se píše v názvu kde jsou 3. Za mě průměr. Nic mě na hotelu v zásadě nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo bylo chutné, vždy dostatek všeho. Co nás mrzelo tak na to že se ČH chlubí velkým počtem olivových hájů a nejstarším olivovníkem v Evropě ( možná na světě :)) tak nebyly v nabídce ani jednou. Ryby, které bych očekával v nabídce každý den, byly pouze jednou - ovšem velmi chutně upravené. Vše formou bufetu. Občas fronty ale po pár dnech jsme začali chodit později a vyhnuli jsme se tím "bojům" s ostatními hosty ( občas jsem se styděl za našince, občas jsem se pozastavoval nad hulvatstvím balkánských národů :), jiný kraj, jiný mrav ). Jidelní hala opravdu velká a prostorná ani jednou nebyl problém si sednout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Dal bych tři hvězdy ale poslední den kdy jsme do 10 hodin dopoledne museli opustit pokoj ( odjezd z resortu v 18 hodin ) přišla bouřka a na takovou situaci hotel není moc připraven ( mokré osušky, oblečení a pouze jedna místnost kde se osprchovat pro celý turnus ). All Inclusiv bar byl příjemně bizzarní, což podtrhovalo balkánskou mentalitu (nápoje v něm ovšem naprosto v pořádku, jen všechny nealko limonády příšerně sladke, tj základ všechny ředit vodou, či pít jen vodu, rakija a víno výborné, pivo horší průměr ) Internet strašlivě špatný, doporučuji ihned koupit SIM s daty, která se prodává v místních tabácích. Pozor také na to že ČH je mimo EU. K vybavení hotelu se počítal i gang cca 5 psů :) , které si děti hned zamilovali a patřili k místním atrakcím. V rámci hotelu je i normální bar, ovšem mimo službu AI. Mě osobně velmi interesovali naši delegáti, respektive delegátky, které jely na příjemné Černohorské vlně :), myslím že pomalu přecházely na Balkánský způsob života. Moc pěkná zahrada v hotelu, krásná zeleň a příjemné posezení !! Obával jsem se o elektroniku a osobní věci ale nic se neztratilo a ani jsem neslyšel že by někdo měl s něčím podobným problém. Naopak paní na úklid řešila, komu chybí nalezený fotoaparat ( je zajímavé že v podstatě pozitivně hodnotím slušnost, ale ta obava ve mě byla :).

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž hned přes promenádu u hotelu, krom občasných odpadků pod lehátky příjemná. Pronájem slunečníku a lehátek na den ( 10 e,- první dvě řady a 8 e,- druhé dvě řady ).

Moře občas teplé, občas chladnější, vše podle toho jak moc bylo klidné, žádní ježci ale obuv se dětem hodila, kvůli kamínkum a štěrku. Mořský život nic moc, občas jste spatřili nějakou rybku.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Příroda je opravdu krásná a tím mě Černá Hora dostala, všude hory a krásná zeleň, výlet na Skadar byl nádherný a pohodový. Co nechápu tak jsem nikde ani nenarazil na pokus využít kopce a hory kolem hotelu k turistice. Upřímně nás pobavila slečna delegátka svým zděšením nad našim nápadem se tam vydat. Hory jsou prý plné hadů a "snad prý" se tam vydal minulý týden nějaký náš pán a dokonce se i ZRANIL !! Raději jsme tedy nešli :))). Co se týče denního i nočního života tak se jednoznačně Černohorci umí bavit :). Promenáda je živá a rušná, hudba všeho druhu se navzájem přebíjí z jednotlivých otevřených klubů a všude spousta obchůdku a lákadel všeho druhu. Jediná negativní věc je že se Černohorci hlásí k tomu jak moc jsou ekologičtí ale jejich mentalita tomu opravdu neodpovídá, velký nepořádek a nulová ochota to nějak řešit.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

V celku často jsme vzpomínali na "Černou kočku, bílý kocour" a mrzelo nás že jsme neviděli nikde čuně pojídat automobil. Myslím že kdo příjme fakt , že jede na Balkán nebude zklamán a rozhodně si dovolenou užije. Chápu negativní recenze a musím říct že co mi dovolenou kazilo byli právě hosté, kterým se jejich očekávání nenaplnila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jirka: Lži - 30. 7. 2018 18:36

Zapomnel jste napsat,ze se vratite znovu.Nekrmíte nahodou zver v cirkuse? Nas jste nakrmil dobre....To ze jsme prece na balkane uz sem slysel s ust delegatky...kdyz jsem tam trpel .Nejel bych ani zdarma a jeste za 40 tis.v last minute???Nedelejte z lidí debily. reagovat

Tom: Re: Lži - 30. 7. 2018 19:51

Co přesně jsou lži, jestli se Vás mohu optat ? Z Vašeho agresivního komentáře to není moc poznat. reagovat

Tom: Re: Lži - 30. 7. 2018 20:12

Mohu se Vás optat co přesně z toho co jsem napsal jsou lži? Z Vašeho agresivního přízpěvku to není poznat. reagovat

jirka: Lži - 31. 7. 2018 17:27

Zkuste si zaplatit jiný hotel v této lokalite samozrejme od jine cestovky.Dostane te uplne rozdílný servis,zrejme nejste zvykli na komfort , ale za onech 40 tis.na dva dospele a dve deti v lastu dostanete skutecne 3 hvezdy a ne 3 lodicky ! Pokud chcete znat muj nazor prectete si spatne recenze ty jsou pravdivé a já s nimi plne souhlasím. reagovat

Tom: Re: Lži - 31. 7. 2018 19:34

Ja jsem se ptal na to, co v moji recenzi jsou lži jak jste napsal, Vas nazor i nazory ostatnich jsem si přečetl a rozhodně bych nenapsal že lžete. To je přesně ten rozdil o kterem jsem se zminil v poslednim odstavci. Co se týče ceny, hned na začátku jsem zminoval že je možne že za tu cenu lze ziskat více. My na to hledat dál už čas neměli. Nicméně jsme si dovolenou užili a takto jak jsem zreportoval jsem schopen doporučit hotel se všemi zápory i klady. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání