Napsat recenzi

Jaroslav

Recenze hotelu Bonita Beach Hotel *** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 622x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Je mi 60 let a už jsem toho procestoval dost.V tomto hotelu jsem byl v roce 2014,2015 a letos tam jedu znovu.Jsem tam spokojen, ikdyž v r.2014 byla strava o poznání lepší.

Mladí Němci sice v letovisku jsou,ale v hotelu Bonita jsem se s nimi nesetkal-na rozdíl od Mallorky,kde to s nimi opravdu nešlo - a já vydržím hodně!!Ideální dovolená neexistuje-na každé je něco pro a něco proti.A tak,když to sečtu,vydělím a vykrátím,tak Zlaté Písky a hotel Bonita mi vychází jako jednička.V jedné recenzi se píše,že se nedomluvíte rusky.OMYL!!! Personál na vás automaticky začne anglicky-taková už je doba-já na něj

rusky a okamžitě komunikujeme.A na recenze pohlížím jako na statistiku-dva lidi,tři názory.Není nad osobní zkušenost.A navíc- v Bulharsku jsou dobří delegáti,kteří se o klienta starají a snaží se mu poskytnout informace.Jinde tomu tak není,zvláště delegáti z mladé generace se snaží prodat organizovaný zájezd za 40 Euro a ukázat kde je stanoviště TAXI.Jinak na klienta s..ou.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Velikost pokoje naprosto dostačující,denně uklizeno,ustlané postele a obden čisté ručníky

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

I když v roce 2014 bylo o něco lepší,nemohu si stěžovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Kvalita odpovídá ceně

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Nikde přece není psáno,že musím být na pláži přímo proti hotelu..Jdu po pláži až na Čajku

a to"svoje " místečko si vždycky najdu

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Kdyby se mi tu nelíbilo,tak se sem logicky nebudu vracet

Na rozdíl od Faliraki na Rodosu je okolí hotelu velmi čisté-tam se vedle hotelu válela chcíplá krysa,v tom horku smrděla jak psí kšíry a i přes mé upozornění to evidentně nikomu z personálu nevadilo a po celou dobu mého pobytu tam byla.Delegátka mi sdělila,že jsem moc upjatý,že Řekové jsou volnomyšlenkáři a ž i j í.Tak nevím???

Zlaté Bulharsko!!!

Nedaleko Bonity opačným směrem,než je centrum se nachází zastávka autobusů,odkud každou čtvrthodinu odjíždí linka č 409 směr Varna.Stojí 3 Lv ,má průvodčí -jako v ČSSR

v 60 tých letech-a vystoupit můžete na libovolné zastávce.Když řeknete průvodčí,kam chcete,ochotně vás upozorní,kdy máte vystoupit.Nejzajímavější zastávky jsou Delfinárium,Chrám,Obchodní centrum "Grand Mall" a za ním Kaufland.Nádherná je procházka od Delfinária městským parkem až do centra,nebo přístavu.Na "každém rohu"

je ve Varně obrovská mapa města a na rozdíl od českých měst neposprejovaná.

Já se nejezdím do Bulharska -ani jinam- pouze válet na pláž,ale užívat dovolenou všestranně a plnými doušky podle svých představ.A Bonita na Zlatých Pískách mé představy naplňuje..Svůj názor nikomu nevnucuji,protože jak jsem již předeslal-dva lidi,tři názory.My Češi už jsme takoví-koupíme si Trabanta a chceme aby měl parametry Mercedesu.Já jsem průměrný občan a v 5* hotelu,mezi "ELITOU" bych se asi necítil.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Uvidím letos!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Venda: reakce na hodnocení hotelu Bonita - od Jaroslava - 14. 4. 2023 10:30

Mám úplně stejný názor. Byla jsem tam v září 2022. Mně se v hotelu Bonita líbilo. Dobré jídlo, pěkný pokoj. Pane Jaroslave, ještě cestujete? reagovat

Jaroslav: Re: reakce na hodnocení hotelu Bonita - od Jaroslava - 15. 4. 2023 17:37

Samozřejmě stále cestuji a dokud mi bude sloužit zdravíčko, tak pořád budu. Covid mi v tom udělal trochu hokej, ale už se zase chystám. U moře jsem byl 22 krát a už pomalu nevím, kam. Nejsem celebrita, abych jezdil na Maledivy nebo Seychely. reagovat

Venda: reakce na hodnocení hotelu Bonita - od Jaroslava - 16. 4. 2023 13:22

Pane Jaroslave, letos zase jedu do hotelu Bonita. Chci jet alespoň jedenkrát najisto a vědět, kde co je atd., co mohu očekávat. Napište mi na email, kam pojedete letos. Děkuji za odpověď. pokorna.va@email.cz reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání