Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Premier Fort Beach Aparthotel *** (Bulharsko - Svatý Vlas - Svatý Vlas)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 489x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je nový, luxusní, leží přímo u pláže, moře je teplé, mělké a čisté, vhodné pro malé děti, dále jsou tu 3 bazény, jeden s tobogánem, jeden dětský a jeden před recepcí s oddělenou částí pro děti. V hotelu jsou i služby a obchod, tak nikam nemusíte, v blízkosti je supermarket Mercury,kde seženete téměř vše za ceny srovnatelné s našimi

Ubytování  průměrně (4,8/5)

ubytování bylo na úrovni, každý pokoj má balkon se sušákem na prádlo, vlastní klimatizaci, tv, mikrovlnku, rychlovarnou konvici, žehličku + žehlicí prkno, fén. deně doplňují kávu , čaj, bonbony. Čisté osušky a ručníky jsou samozřejmostí, pokud je chcete vyměnit nedávejte je zpět na věšák. Na pokoji byly k dispozici rovněž 4 plážové osušky, takže není třeba brát ssebou

Strava a stravování  průměrně (5/5)

velký výběr jídla jak místní kuchyně, která je mimochodem výborná, tak i mezinárodní, v poledne i večer různé druhy pizzy, těstovin (špagety, makarony) hranolky, dezerty, zmrzliny... takže i vybíravé děti se nají, spousta čerstvého ovoce i zeleniny saláty, ryby, grill maso....výborné pečivo, sýry, uzeniny... každý si vybere, personál velmi vstřícný a ochotný, jídelny s dostatečnou kapacitou míst vždy čisté, uklizené. Měli jsme plnou penzi, což byla výhoda, pouze nápoje v poledne a večer jsme si kupovali

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení hotelu je nadstandartní, wifi v celém areálu i na pokojích v ceně, což oceníte, pokud jedete na dovolenou s teenagerem tak jako já, personál vždy ochotně vyřeší jakýkoliv problém, my jsme byli před sezonou (27.6.-4.7. 2016) takže byl hotel obsazen zhruba z 2/3, což je ideální, místa u bazénů i na pláži dost, počasí kolem 30 st. a to i když bylo pod mrakem, takže koupání každý den. Animační programy prý byly každý den, ale až u pláže, takže neruší a kdo chce si je vyhledá. my tento typ zábavy nevyhledáváme, raději se jdeme večer projít.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž písečná, jemný bílý písek , který když zafouká máte úplně všude, ale s tím se počítá. Slunečník jsme měli vlastní, k tomu prostěradlo, osušky hotelové. Moře čisté, klidné, hlavně dopoledne,takže pokud chcete šnorchlovat-dopoledne uvidíte nejvíc, v moři to žijě -kraby, medůzy (nežahavé), rybky... U břehu malí sumečci, kteří, když se nehýbete, vám okusují nohy (klid, nemají zuby) v hotelu je mají v akváriích, kde si díky nim můžete nechat odstranit odumřelou kůži z nohou - stojí to 15 leva pro jednoho nebo 25 za pár. Moře je mělké i hodně daleko od břehu, vlny jen odpoledně když je příliv, takže o děti nemusíte mít strach, pokud umí aspoň trochu plavat. Na druhou stranu tu není plavčík takže si děti musíte ohlídat sami. Z moře je krásný výhled na celé Slunečné pobřeží i na pohoří Stará planina, které se nachází nad hotelem.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu se všude staví, nové hotely zde rostou jak houby po dešti, jsou zde obchody i restaurace, asi 3 km je městečko Svatý Vlas, kam se dostanete v pohodě pěšky, byli jsme tam 2x, večer , přes den je na to moc horko. na náměstí je pošta odkud můžete poslat pohledy, dát si kávu, nakoupit suvenýry, projet se koňským povozem, projít přístav s jachtami apod. CK organizuje výlety, ale my jsme si raději vzali taxi a projeli si slunečné pobřeží individuálně,dojeli jsme až do Nesebaru - staré město a přístav je krásné, s taxikáři si domluvíte cenu předem, ochotně pro vás ve stanovený čas zase přijedou, domluvíte se rusky i anglicky

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

celkový dojem - jela bych zase, cesta netrvá dlouho za 1.50 hod. jste z Prahy v Burgasu a ve srovnání třeba s Egyptem za vámi nikdo celou dovolenou neběhá s napřaženou rukou a nepožaduje bakšiš (i když zdejší by si ho zasloužili 100x víc).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání