Napsat recenzi

Renata Čaldarisová

Recenze hotelu Moonlight Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Svatý Vlas)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 11x
Recenze se líbila: 59 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úžasná dovolená, splňující mé představy. Nechtěla jsem do Bulharska, protože nesnáším velké hotely a přeplněné mega pláže. Manžel byl loni a řekl, že je to přesně pro mě a bylo,

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Hotel je postaven v roce 2014, nádherný prostorný pokoj, nábytek na mí míru, postel tak velká, že se tam vyspí i čtyři lidé, matrace pohodlná, lodžie s výhledem na moře.

Bohužel klienti se k zařízení chovají macešsky, což je na škodu, komody by potřebovaly renovaci.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Stravování velmi pestré a chutné. všeho dostatek, nestalo se, že by něco chybělo, průběžné doplňování jídel, Dokonce jsem se nechala některými jídly inspirovat. V recenzích jsem četla, že stále hranolky, to není pravda, hranolky byly jako jedna z mnoha příloh. Ovoce, zelenina, moučníky, nápoje. Takový servis jsem zažila pouze na Mallorce. Na obědě byla plná jídelna, ale nikdy se nestalo, že by někdo musel na něco čekat. Celý den si každý mohl pochutnat na nápojích dle výběru, zmrzliny atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je velmi povedený a promyšleně postaven. Výtahy, jeden dokonce prosklený vás doveze přímo k vnitřnímu bazénu, který přechází ve venkovní, tzn. že dojedete k bazénu, kde se čepují nápoje a můžete si sednout nebo projdete skleněnými dveřmi a jste na zahradě, kde jsou lehátka a prakticky jste u moře. Bazény jsou 2.

Terasy, kde můžete zase přejít z jídelny a třeba snídat přímo venku.

Jak už jsem psala nábytek potřebuje renovaci, křesla ve vestibulu popraskaná, sedačky na chodbách zašlé.

Služby - paní uklízečka uklízela každý den a 2x za pobyt převlékla ložní prádlo, paní recepční velmi vstřícná a ostatní personál také. Když jsme o půl noci s malým dítětem dojeli, okamžitě k nám došel zaměstnanec hotelu s vozíkem na kufry, naložil a odvezl do pokoje Za chvíli klepal a donesl dvě studené mísy.

Pro děti skluzavka a 2 houpačky, myslím si, že by se mělo vybudovat ohraničené dětské hřiště, místo na to je.

Ve 23 hodin se centrálně vypínají všechna balkonová světla a začíná noční klid.

Jediné co mi připadalo divné, že nikdo, ani personál ani hosté nezdravili.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž, díky za ty dary, menší písčitá, pyšní se modrou vlajkou. Lehátka a slunečníky za poplatek, hosté hotelu Moongliht se lehátky nemusí zaobírat, protože hotel je přímo na pláži, a já jsem si zaplavala a šla na lehátko k bazénu k hotelu a sledovala moře.

Na pláži jsem ráno viděla, že uklízí, ale prosévání písku se nekoná. Moře je většinou klidné, čisté, jeden den byly trochu chaluhy. Je příjemně teplé.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Svety Vlas je letovisko, když jsem šla na vycházku byla jsem zděšena, výš nad hotelem se táhnou samé velikánské hotely a jsou strašně namačkané na sobě, takové sídliště. Byla jsem velmi ráda, že jsem v klidném místě u moře v menším hotelu. Každé ráno jsem chodila podél pláže na procházky, krása.

Je možné zajít do města, do Nesebaru a do přístavu. Také je možno zajet do delfinária do Varny.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Pro mě, která nejsem akční a vyhledávám klidnější prostředí ideální dovolená. Moc se mi líbila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání