Napsat recenzi

Nespokojenost

Recenze hotelu Moonlight Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Svatý Vlas)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2022
Přečteno: 220x
Recenze se líbila: 109 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybrali jsme si tento hotel ze je velmi blizko more a pokoj s krasnym vyhledem na more a jeste ze tu jsou male nebo skoro zadne vlny coz v Bulharsku je malokde, takze se tu da docela pekne plavat. More je pekne ciste, obcas nejake chaluhy ale malo. Taky je tu klidne prostredi . No a tim konci veskera pozitiva.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Hotel urcite neodpovida 5 hvezdam, je notne obnosený, na pokojich a chodbach koberce coz tu dodava zatuchly neprijemny vzduch, je tu spina na dlazdicich vsude u baru, v hlavni hale; jsme tu tyden a jidelnu jeste nikdo ani nezametl, venku na terase u baru kolem stolu smeti, polite dlaždice uz nekolik dnu ve vytahu odporne ulepena tlacitka coz take ukazuje ze tu na cistotu moc nejsou.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava to je velke zklamani, jak pisi v predeslych recenzich tak souhlasim, same hranolky jako priloha, jidlo se tu vari same polotovary, hlavne smazene , ty jsou denne, neznají tu prilohu jako testoviny, ryzi , brambory nebo kaši. Katastrofalni nedostatek priboru, taliru, nechutne spinave ubrusy, ošklivé zničené kozenkove zidle. Je tu spousta, spis prevaha bulharskych klientu a jejich kultura stravovani a chovani je tedy docela priserna. U snidane i obeda jako kobylky vyberou snad vsechno co je prichystane a zacnou si u stolu dělat sendvice bohate nalozene ty pak strci do pytliku a do tasky nebo batohu s sebou.Pochopitelne jeste snedi opravdu bohate nalozene talire .Nahrnou si ovoce a zeleninu do krabicek take s sebou na plaz. Snidane je do 11 h a ve 12. 30 uz je obed tak nechapu proc se tak boji ze vyhladovi no vysledek je ten ze jdete na snidani treba v 9 a neni tam pecivo nebo zelenina ovoce, protoze uz to maji nenasytní Bulhari s sebou. Liknavy personal to moc svizne nedoplňuje, nebo vůbec nedoplni . Takže strava opravdu bida, kdyz uz je nejaka polevka co se da jist tak si ji nemate do ceho nabrat, protoze dlouhou dobu tam nikdo nedoda nadobi. Maji ho velky nedostatek. Je to ostudne na takovy hotel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personal je normalni, sluzby nic moc, ale my se prijeli hlavne vykoupat v mori. Vadi nam ze je to tu špinavé, ulepene a neudržované.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Plaz je malinkata, dopoledne hodne precpana a chodi na ni jeste hodne lidi z hotelu a pensionu nad nami a bohuzel hodne lidi s pejsky - je jich tu opravdu dost a sami pekni jdou tam s nimi rano a odpoledne kdy uz tam lidi jsou mene a z balkonu vidim jak si tam pejsci curaji vsude mozne no my na plazi v tom pisku nelezime nastesti. Jinak voda v mori je pekna, ted uz teplejsi, obcas vodni rostliny a vlny moc nejsou coz je fajn, protoze se da plavat.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Sv Vlas je klidnejsi letovisko, da se tu pekne projit . Pokud v hotelu nekrici nebo si nepousti hudbu ozrala bulharska mladez - kupodivu divkytak je tu prijemny klid.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Blizkost more je bonus , jinak uz bych si toto misto za tu cenu nikdy nevybrala.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání