Napsat recenzi

Vyhněte se tomuto hotelu velkým obloukem!!!

Recenze hotelu Tiva del Mar Beach Hotel **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 578x
Recenze se líbila: 663 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Menší, hezký hotel na krásném místě, jen je tento umístěn "na konci světa", je to odtud všude daleko, žádné obchody ani restaurace se v pěší dostupnosti nenacházejí. Písečná pláž hned pod hotelem, ale s placenými lehátky, v moři spousta medůz.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Poměrně prostorné pokoje a apartmány, s prošoupanými koberci, ty do 4* určitě nepatří, i vybavení pokojů již volá po inovaci. Nedořešené koupelny, po kažém vysprchování je celá koupelna pod vodou, odhaduji, že osušky byly tak 20 let staré, zaprané a roztrhané. Úklid povrchní.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

I přes zaplacenou AI stravu bychom se s určitostí stravovali v některé venkovní restauraci, jen kdyby v blízkosti nějaká byla, velmi omezený výběr podřadných nápojů. Nejbližší restaurace je ve Sveti Vlas, cca 40 min chůze, nebo předpotopním autobusem tam a zpět za přepočtem 65,- Kč/os. K dispozici ale i taxi, ve čtyřech za stejný peníz jako autobusem. Pokud si nechcete zkazit žaludek a tím i celou dovolenou zvolte jiný hotel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení hotelu jako ve 2*, personál mluví pouze anglicky, jen jedna zaměstnankyně trochu německy, animace, pokud nějaká je, tak je pod úrovní, hlídání dětí OK, bazén menší, dno neudržované (špinavé), studená voda. V září již totálně přepracovaný personál, který je denně 24 hod na place, dle toho také jejich ochota a výkony. Kulturní vyžití žádné.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Písečnou pláž před hotelem nikdo neudržuje, drahá lehátka se slunečníky (u vedlejšího hotelu Paradise Beach vše v ceně pobytu hostů). Moře OK. Vodní sporty za poplatek, na pláži u zmíněného hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Možnost procházek po pláži, jinak v okolí pouze hotely AI, přístup možný jen ubytovaným hostům, žádné obchody ani restaurace. Slunečné pobřeží dostupné autobusem přepočtem za 52,- Kč/os, jedna cesta, Nesebar 65,- Kč/os.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Do Bulharska s určitostí již nikdy více....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání