Napsat recenzi

Dovolená v předsezóně

Recenze hotelu Tiva del Mar Beach Hotel **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 614x
Recenze se líbila: 661 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt i služby odpovídaly bezesporu tomu, co bylo uvedeno v nabídce. Shodli jsme se s manželem, že nám hotel vyhovoval jak velikostí, tak umístěním. Přístup na pláž a k moři, následný přístup z pláže či venkovních prostor do hotelu v plavkách byl ve dnech tropických veder takřka nedocenitelný. Také služby byly velmi dobré, personál ochotný a příjemný.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování bylo jednoduché, ale pěkné. Trochu nám nevyhovoval systém ovládání elektric. spotřebičů i klimatizace na pokoji, který se spustil až s přístupem na pokoji. Nepříjemný byl i fakt, že k pokoji byla pouze karta, takže pokud se někdo zdržel mimo pokoj, neměl se šanci dostat na pokoj, aniž by už obtěžoval přítomného člověka na pokoji. V nočních hodinách, pokud se jeden z partnerů rozhodl jít spát a druhý se zdržel mimo pokoj, byl ten spící probuzen a donucen jít otevřít.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla pestrá, dostatečné množství i dobrá kvalita nás dostatečně uspokojila, stejně jako doba jeho podávání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Nedostatek byl jen při úklidu toalet ve vestibulu. Chyběl často toaletní papír, místnosti čpěly močí. Naopak personál byl milý, příjemný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

V době našeho pobytu nefungovala sprcha na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Oceňovali jsme možnost procházek po pláži, která lemuje pobřeží.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Pokud se to podaří, rádi se tam zase vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání