Napsat recenzi

Dovolená snů

Recenze hotelu Tiva del Mar Beach Hotel **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 327x
Recenze se líbila: 289 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu se rádi jednou vrátíme!

Pobyt: červenec/srpen 2018, 15 dní

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Byli jsme ubytováni v krásném velkém apartmánu - dva pokoje s manželskými postelemi, nočními stolky, stoly a zrcadly, v obývacím pokoji/kuchyni i televize s čt24, gauč, konferenční stolek, velký jídelní stůl a židle, kuchyňská linka s troubou, lednicí a mikrovlnkou, vše nové. Dalo by se tu klidně vařit! Jen je kuchyňka nevybavená nádobím, takže to by si člověk musel dovést. (Při volbě cesty autem). V každém pokoji opravdu silná klimatizace-do 20 min bylo v celém apartmánu chladno. Koupelna nádherná, oddělený sprchový kout a u v nejvyšším patře tekl ze sprchy pořádný proud vody (především dlouhovlasé ženy ocení!). Součástí apartmánu ja samozřejmě terasa se stolečkem a židlemi. Top! Každý den p.uklízečka vyměňuje ručníky a uklízí.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, oběd, svačina, večeře, snack bar u pláže od 10 do 19 hod, v podstatě od 7:30 do 21:30 neustále jídlo. Velmi bohatá nabídka pokrmů, jak minutky, tak dušené, dietní, bulharské pokrmy, těstoviny, saláty, zmrzliny, zákusky, buchty, palačinky, grill...vino a pivo zdarma, alko koktejly také zdarma. Vše, na co si vzpomenete! A vaří tu opravdu skvěle! Určitě se vyplatí si zaplatit all inclusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Už při příchodu na recepci zjistíte, že tento hotel je opravdový palác. Jedním slovem luxus. Důležitý je také téměř bezbarierový přístup - výtahem sjedete až k pláži a pak stačí sejít pár nízkých schůdků, takže pro starší lidi ideální. Jinak personál samozřejmě milý, úslušný, tak jak jsme v Bulharsku zvyklí. V hotelu (v all inclusive) take posilovna, venkovní bazén, dětské hřiště - klouzačky, prolízačky, houpačky, dále (mimo all inclusive) také kadeřnictví, masáže, beauty zóna atd.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž je užší, ale stále dost široká (cca 7 řad deštníků s lehátky). Deštníky a lehátka za poplatek! Ale můžete si vedle zdarma postavit vlastní deštníky. Moře čisté, žádné medúzy jsme tu nepotkali. Záleží asi na období.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Jedná se o hotelový komplex, nečekejte, že tu budete moci chodit někam do městečka-žádné tu není. Zatím je to klidná část za Sveti Vlas. Pokud chcete každý den chodit po promenádách, do barů a restaurací, tento hotel není pro Vás. Nejbližší městečko - letovisko - cca 2 km chůze po zatím neopraveném “chodníku”. Můžete si tam zajet ale busem nebo taxi (15 leva). Cca 8 km také Nessebar a Sluneční pobřezí. Taxi - 35 leva.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Hotel předčil naše očekávání ve všech směrech. Naprostá spokojenost! 5*

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání