Napsat recenzi

Royal Park - Elenite - Bulharsko

Recenze hotelu Royal Park Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 292x
Recenze se líbila: 287 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Bulharska jezdíme již několik let, vždy jsme byli nadmíru spokojeni, ale z této dovolené máme smíšené pocity .Poměrně vysoká cena zájezdu 2 dospělé osoby a dvě děti, neodpovídá poskytovaným službám.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Pokoj velký a světlý - spokojenost.

Koupelna - ze zadní části záchodu vytékala voda na zem, závěs u vany utržený, hozený na zem - nahlášeno, neopraveno.

Přistýlka pro dvě děti (5 a 9 let) - jedna rozkládací pohovka bez matrací či molitanu, přikrytá prostěradlem - nahlášeno - neřešeno. Pro 4 osoby tři polštáře a tři přikrývky, takže děti spaly mezi námi. Lůžkoviny celý pobyt neměněny. Úklid jen to nejnutnější - koš, občas čisté ručníky, neluxováno, nevytíráno. Závěsy na oknech utrhané, opravovali jsme si sami.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava a nápoje - různorodá, vynikající, chuťově dobře připravená, nápoje - dostatečný výběr - naprostá spokojenost, vybrat si musí každý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Neustále rozbité výtahy, na celý hotel ze čtyř výtahů fungoval pouze jeden. Stalo se nám, že jsme ve výtahu uvízli, otevřeli nám za 8 minut, alarm ve výtahu nefungoval, ještě, že jsme měli u sebe mobil.

Obědy a večeře byly podávány na dvě skupiny(od 18,30 a od 19,30), pokud jste nepřišli včas, měli jste problém sehnat volný stůl, o jeho čistotě nemluvím, na tak velké množství lidí v hotelu je jídelna nedostačující.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Hotel jsme si vybírali i podle toho, aby byla lehátka na pláži v ceně zájezdu (což odpovídalo i vyšší ceně zájezdu). Za celou dobu pobytu jsme na pláži nesehnali jedno volné lehátko, a vstávat ráno v pět a jít si obsadit lehátko, to se i opravu nechtělo, do práce vstávám v pět, a zde jsem na dovolené - za toto naprostá nespokojenost.

Na pláži absence odpadových košů, sprch a WC, ručníky na pláž neposkytují, v tomto hotelu tato služba není - nespokojenost.

Vstup do moře skvělý, vesměs písčitý, či malé oblázky, není potřeba brát si boty do vody - super.

Aquapark- velmi pěkný, velký, čistý, dostatek lehátek - naprostá spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Je co zlepšovat.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Obrovské množství ruské klientely, plné talíře, které zůstávají na stolech - víc rozepisovat nebudu.

Celkový dojem - do Bulharska se určitě opět vrátíme, jen budeme pečlivěji vybírat hotel, aby cena odpovídala kvalitě.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání