Napsat recenzi

Celkově spokojeni

Recenze hotelu Royal Park Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 344x
Recenze se líbila: 267 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tím že jsme jeli do Bulharska poprvé, tak naše očekávání byla menší. Avšak jsem doufali, že v hotelu bude vše co CK slibuje. A pokud si vyberete hotel kvůli možnému celkovému vyžití, tak pak zamrzí, když tam nic z toho není , tak jak bylo slibováno.

CK nabízí formu Ultra all inclusive. Když jsem se ptala v Ck , jaký je rozdíl mezi klasickým all inclusive, bylo mi sděleno, že máme mít vše zdarma i sportovní aktivity ( mimo těch na pláži). Po příjezdu do hotelu jsme zjistili, že hotel vůbec tuto formu nenabízí a všichni jsme měli jen all inclusive.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Hotelový komplex je pěkný, zrenovovaný. Jediné co by se dalo vytknout jsou výtahy kde jeden většinou nejezdil a druhý to nestíhal. Takže jsem hodili po schodech, ale aspon jsme měli pohyb :-)

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Veliká jídelna, takže lidé do sebe nevráželi a velký výběr jídla. Ovoce, zelenina, vepřové, kuřecí, hovězí a nějaká ryba. Vždycky bylo z čeho si vybrat a pokaždé tam stál pán a dělal něco přímo - griloval, smažil vajíčka, porcoval selátko atd. Jediné co bychom vytknuli, tak že jídlo bylo vlažné až studené. Většinou jsme si i dosolovali a pepřili na talíři, ale to už je o chuti každého. Koncem týdne už to bylo dost monotonní a tak jsme využívali občerstvení v areálu hotelu jako byl výtečný kebab, hamburger a fornety. Výtečná byla zmrzlina a kterou tedy při večeřích byl boj, ale dala se sehnat během dne i v areálu, takže to bylo moc příjemné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Je vidět že stoly a židle v jídelně něco pamatují, ale to nevadí. Zbytek hotelu je pěkný nový. Personál byl většinou ochotný a pomohl se vším. Spíš se zde domluvíte rusky než anglicky. Jediné co snižuje standard hotelu je úklid. Pokud si o něj nepožádáte, tak nikdo do pokoje nepřijde. A i když si požádáte tak jen vynesou koš ( jeden malý u záchoda - jinak žádný není) a doplní toaletní papír. Za celou dobu pobytu neustlali, nevyměnili ručníky, nevysáli písek ani nevytřeli koupelnu. I když jsem jim nechali peníze na polštáři, tak si je nevzali a neuklidili. Dokonce jednou nám odnesli špinavý ručník, ale nový nám nedodali, takže jsme měli o ručník méně než bylo osob. V této věci je budou muset ještě polepšit, aby odpovídali zažitým evropským standardům.

Ze služeb byl super aquapark, ale ostatní slibované služby bohužel byly zklamáním. Minigol sice byl ,ale nikde v hotelu nebyly hole. Tenis se mohl hrát jen za poplatek 12lev na zapůjčení raket abowling byl taky, ale cena byla 10lev na osobu na hru. Ve chvíli kdy jste si zaplatili Ultra all inclusive a měli jste mít toto vše zdarma, to jepro vás nemilé překvapení. Animační program co jsme postřehli byl dopoledne jóga a zumba a odpoledne kolem páté se hráli šipky.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž většinou písečná, záleželo na vlnách a počasí. 3 dny jsme měli krásný písek a ostatní dny přibývaly oblázky. Takže jeden den to už bylo i na boty při vstupu do moře. Jinak lehátka zdarma pro hosty hotelu, ale musíte si je zajistit ráno před snídaní ručníkem. Pláž pěkná, ale bohužel někteří turisté jsou neukáznění a nechávají všude plastové kelímky od pití a nedopalky od cigaret. Ale za to hotel nemůže.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí je několik krámků, jeden supermarket , autobusová zastávka a byla tam i pouť, která v průběhu našeho pobytu odjela, jelikož už bylo po sezoně. Pěkná promenáda kolem moře a zbylé části hotelového komplexu.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Celkově jsme si dovolenou užili. Jsou zde věci co by bylo třeba zlepšit, ale za ty peníze co jsme dali nemůžeme čekat zázraky. Většina chyb byla na straně cestovky, takže pokud bude cestovka slibovat jen to, co je opravdu v nabídce, tak nebude problém,

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání