Napsat recenzi

Nespokojenost!!!

Recenze hotelu Royal Club Victoria **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 237x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Když jsme přijeli do hotelového komplexu, byla to nádhera, připadali jsme si jako v pohádce, krásný hotel, vstupní haly, okolí... ale zlomový moment přišel na pokoji, kdy (ač jsem měla objednán výhled na moře) nebylo možné pokoj vyměnit a dále naprostá nespokojenost se službami hotelu, ať už se jedná o úklid, čisté ručníky, poskytování stravovacích služeb, katastrofa a nikdy více do tohoto hotelu Andalucia nepojedu. Vřele nedoporučuji.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

pokoje absolutně neuklizené v době příjezdu, ani neuklízené v době pobytu :-(((

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

příšerný systém, než jste si na rautech něco nabrali, lidé prasata, vše umaštěné, poházené okolo varných van, nedostatek talířů, na doplnění polévky jsem jednou čekala až 10 minut, stoly byly je dřevěné desky, které v době stravovaní zaměstnanci postřikovali čističem, div vám to neprášili do talíře, stoly nebyly rezervované ani prostřené, takže jste si museli chytnout místo po někom, kdo zrovna dojedl a čekat, až obsluha odnese zbytky jídel, no hnus takto se stravovat, navíc jídla byly skoro každý den stejná, nic nového, vše na stejný způsob, co se týká nápojů, automaty na kafe absolutně nedoplňované, takže vám často tekla jen voda nebo mléčná pěna, džusy bych přirovnala k obarvené vodě, vůbec nám nechutnalo

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

po čtyřech dnech jsem se musela doprošovat na recepci, aby nám vyměnili čisté ručníky, úklid v uvozovkách byl pouze 2x na pokoji (jen ustlaná postel) jinak jsem si ničeho jiného nevšimla, 2x jsem si musela dojít na recepci pro toaletní papír a také jsme měli rozbitou sprchu, kterou nám opravili před dnem odjezdu, pokoje nebyly uklizené prostě vůbec

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Takže lehátka u bazénů pohodlná, ale pokud jste si je brzo ráno nezabrali ručníkem, prostě jste neměli šanci si někam lehnout. Překvapila mě placená zóna VIP, kam jsme mohli jen za příplatek, foto na reklamě CK nic takového tam nebylo, že by nejhezčí lehátka a bar byl za příplatek :-(

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí upravené, venku se nám líbilo

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

okolí pěkné, služby katastrofa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání