Napsat recenzi

dovolená v červnu 2013

Recenze hotelu Paradise Beach Residence Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 641x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemný a čistý hotel hned u moře, příjemný personál, pohodová dovolená.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hotel je přímo u pláže. Několikapatrová budova. Pokoje jsme měli s výhledem na moře, takže to byl nádherný pohled a příjemné usínání za zvuku šplouchání vln. Na pláž se dalo sjet proskleným výtahem nebo sejít po schodech. Spíše jsme běhali po schodech, abychom neztratili kondičku.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velký výběr všech možných jídel formou bufetových stolů. Parádní výběr k snídani. Vše se postupně doplňovalo až do konce času pro snídani. Mlsala jsem čerstvě dělané palačinky s medem a marmeládou. K obědu (mimo jiných jídel)a k večeři navíc čerstvě grilovaná nebo jinak smažená jídla přímo na plynovém hořáku. Nejím moc maso a přesto jsem si vybrala ze spousty i teplých zeleninových jídel, příloh a salátů. Vždy měli minimálně dva druhy masa a ryby a drůbež, různě upravené. Nápoje (teplé i studené) jsme si mohli přímo načepovat, nebo si nechat nápoje načepovat u baru. Alkoholické koktejly z jejich místních kořalek nic moc, ale za to měly sílu. Do jednoho koktejlu vám nalili tak 3 panáky. :-) Vše bez nějakých front nebo vyžadování bakšišného. V baru na pláži celý den zmrzlina, kolik jste si sami nabrali. Nějaké dopolední a odpolední svačiny, ale to byly jen nějaké sušenky a sendviče. Ale pokud jste nestihli snídani, tak se hodily.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Pěkný pokoj. Čistě uklizený, vzdušný, s několika skříňkami. Čistá koupelna se sprchovým koutem. Uklizečka každý den pečlivě uklízela. Je pravda, že jsme ji nechávali každý den bakšišné 1 EURO, ale to děláme prostě na každé dovolené a ne vždy to bylo nějak vidět. Personál v jídelně a u baru byl milý a ochotný. Byli jsme bez dětí, ale koukali jsme, že je tam hodně animátorů, jak českých, tak ruských a bulharských, kteří se dětem věnovali přes den až do večera. Na animační programy nejsme, ale protože jsme měli tribunu naproti našemu pokoji, tak víme, že tak do jedenácti se tam něco dělo. Možnost různých mořských atrakcí, tak jako všude možně, jen se mi zdály celkem drahé (ale to bylo asi tím, že jsme koukali na ceny benzínu, které jsou v Bulharsku opravdu vysoké).

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pěkná, dlouhá, písečná pláž. Vstup do moře krásně zdlouhavý. První týden se tam objevovali nějaké takové černé stonožky (nebo co to bylo) a párkrát mě i v moři štípli. Ale vlastně to ani nebolelo, jen jsem se podivila. Příteli se to nestalo. Hodně lehátek a slunečníků (zdarma), takže se nám nestalo, že bychom nenašli lehátko v první řadě. Oproti kartičce, kterou nám při příjezdu dali na recepci, jste si mohli půjčovat zdarma osušky. Podotýkám, že jsme byli na dovolené v červnu, na 14 dní. Přiletěli jsem 9.6.2013, takže moře bylo první čtyři dny dost studené. Přesto zaplavat si, se dalo. Další dny už bylo tak akorát, poslední dny už bylo úplně teplé.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel stojí celkem osamoceně. Z levé strany dojdete asi po pěti minutách do centra hotelových komplexů Elenite, kde jsou obchůdky pro turisty i samoobsluha. Pokud se vydáte pěšky na pravou stranu, dostanete se do střediska Sv. Vlasu. Je to 40 minut chůze. Tam je velké množství obchůdků a kaváren a taveren. Pokud nechcete šlapat po chodníku, můžete jet ty tři kilometry autobusem za 2,5 leva (cca 40 korun) nebo taxíkem za 10 leva. Nebo jít pěšky přes hotelové komplexy a chvilkami přes pobřeží a přístav. Ještě jsme potkali nějaké cesty do lesů, ale ty jsme neprozkoumali.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Na dovolené se mi moc líbilo. Porovnávala jsem s Tureckem, Egyptem nebo Tunisem, kde jsme byli. Tady jsem se cítila tak nějak bezpečně. Chodili jsme kudy se nám zachtělo. Přívětiví lidé. Obchodníci vám nic nevnucovali. Na pláži vás neotravovali plážoví prodejci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání