Napsat recenzi

Dalo se....

Recenze hotelu Holiday Village Elenite Hotel Villas **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 181x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Recenze nebyly vůbec příznivé, tak jsme odlétali se smíšenými pocity, až nechutí, co to bude...a navíc Bulharsko...nebyla to naše země snů.....Ubytování příjemné, výhled na moře, čisto, vše funkční oproti jiným pokojům, z doslechu víme....spokojenost. Konstatování po prožité dovolené, kdyby bylo počasí - bylo by fajn. Upozornění pro návštěvníky v září - počasí totálně nevyzpytatelné. Vychytali jsme bohužel ten nejhorší týden co do počasí....

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Výměna osušek vázla, asi 4. den teprve zanechala uklízečka čisté,ale staré neodnesla, vem to čert:-))), újklid poměrně šup šup...stáhnout honem podlahu, a dál.... napadané lístečky u dveří byly zkrátka pořád, neřešili.Vše fungovalo, dostali jsme nějakým zázrakem senzační pokoje s výhledem na moře, spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Nebudu se rozepisovat, souhlas se vším, co napsali jiní - velmi chutné, velký výběr, zmrzka po celý den kdykoliv - super. Ovoce velký výběr, neustále doplňovali, chválíme obsluhu, dokonce telecí maso, pestrý výběr, i pro děti vždy na výběr, denně hranolky, to není nikde.....o ty bývá boj....Co se jídla týká - jen chvála. Odnášeli talíře, snažili se aby byly vždy čisté, i příbory....při plné jídelně chápeme že to musely být fofry pro personál.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Na recepci příjemná děvčata, obsluhy u baru byli neutrální, neoplívali úsměvy - kmitali, ale že by byli nepříjemní - nesetkali jsme se. Spíš hodnotíme kladně. A žádné šetření na nalévaném...pěkně plnou, aniž by to člověk chtěl...na to, že v jiných zemích šetří, nebo nalévají jen Rusákům plné, aby nebyly konflikty....tak tady vidíte, že na Vás nešetří. Dobrý pocit.... všeho dostatek. Neměli jsme problém, tak nemůžeme zcela objektivně posoudit, ale plně vyhovující.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Vzhledem k nepřízni počasí co jsme vyfasovali, jsme si moře neužili, jen snad dvakrát, a pro hodně špatný přístup do vody přes pásy velkých kamenů to nebylo právě příjemné. Boty do vody ano, ale moc nepomůžou.... toto bylo opravdu nepříjemné, budete vrávorat, i s botkami. Jinak vstup pozvolný.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Jelikož nepřálo počasí, věnovali jsme čas hodně vycházkám,a prošli celé okolí, areál a hotely v celém areálu jsou moc pěkné, zeleň upravovaná, žádné nečistoty nebo bordýlek jsme nezaznamenali....Hned u vchodu do areálu je spousta obchůdku, směnárna, plus je, že můžete vyměnit i leva za naše české Kč, takřka v každé směnárně, bez problému, v dobrém poměru .Netřeba měnit eura na cestu! To nám třeba nikdo předem neřekl.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Nebýt týdne u Černého moře s věčně černými mraky.....a jediným dnem se sluníčkem, týden před námi i při odletu bylo báječně, měli jsme smůlu,ale musím říci, že obávané Bulharsko předčilo obavy a očekávání. Jsme zmlsaní a máme s čím srovnávat,ale zde nebyl problém. Přímá úměra mezi cenou a nabízeným,nemůže člověk čekat luxus, to je jasné. Ještě jsem neřekla, že v areálu je hodně schodů - všude , čili ne zcela vhodné pro špatně chodící.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání