Napsat recenzi

hotel Sirius Beach Bulharsko

Recenze hotelu Sirius Beach Hotel **** (Bulharsko - Svatý Konstantin - Svatý Konstantin)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 449x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Již nikdy více. nepořádek neochota, arogance, nekvalitní jídlo a špína v jídelně. Pláž neodpovídá informaci v nabídce, kamenná, špatně přístupný vstup do moře, velké kameny,

Neochotný personál, dával přednost ruským klientům . nedostatek nádobí špinavé ubrusy a jídlo stále stejné, někdy ne zrovna čerstvé. Turisté měli střevní problémy.

Nabídka CK ********** neodpovídá skutečnosti.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

ubytování vcelku slušné, až na to že za celý týden jsme se nedočkali skříně, která chyběla a televize nefungovala. Ošacení jsme měli proto celou dobu v kufru nebo na křeslech.-

I přes připomínky se nic nezměnilo. Uklízelo se pravidelně a uklízečky byly příjemné a ochotné.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

strava nekvalitní, stále stejná, kuřecí hřbety bez masa, ovoce rozkrájené nahnilé a málo. rovněž tak zákusky v nedostatečném množství. Žádné jogurty nebo mléčné výrobky pro děti. V jídelně stále nepořádek, nesklizené nádobí a nedostatek nádobí. platové kelímky na kávu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Recepční neochotná a personál na baru dával přednost ruským klientům. opět nedostatek nádobí, špinavé skleničky. Delegáti to neřešili. Udělali si poznámky ale nic se nezměnilo.

Informovanost o možnostech autobusového spojení žádná, museli jsme zjišťovat sami.

Výborní byli animátoři, kteří se věnovali dětem a snažili se pobavit i dospělé.

Dále kladně hodnotím termální bazén. Počasí příliš nepřálo a tak byla možnost se vykoupat alespoň v teplém a snad i léčivém bazénu

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

pláž neodpovídá kapacitě hotelu, kamenitá, přístup do moře špatný velké kameny

nedostatek lehátek, potrhané slunečníky.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

nic moc. Předražené tržiště s několika stánky, hlavní silnice a pár hotelů z 60tých let.

Nebhylo kam jít.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

zklamání. HOTEL NEODPOVÍDFÁ NABÍCE CK.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Markéta Pospíšilová: Hororová dovolená!!! - 10. 7. 2014 9:56

S hodnocením a popisem nabízených, či spíš nenabízených služeb, musím bohužel jen souhlasit. byl to otřesný zážitek!! S manželem jsme oba onemocněli a naše rok a půl stará holčička, které jsme kupovali jídlo v obchodě naštěstí přečkala. Hygienik by musel od hodiny tento hotel zavřít!! ÚROVEŇ NÁDRAŽNÍ RESTAURACE!! Jeden horší zážitek střídal druhý a místo odpočinku, jen nervy co zase nebude. Cestovní kancelář by nám měla nejen vrátit peníze za takovéto neslužby, ale ještě nás odškodnit za fyzickou a psychickou újmu!! DO BULHARSKA NIKDY VÍCE!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Konstantin - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání