Napsat recenzi

Hotel Aqua Azur - rozpačitá dovolená

Recenze hotelu Aqua Azur Hotel **** (Bulharsko - Svatý Konstantin - Svatý Konstantin)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 239x
Recenze se líbila: 254 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový pocit z dovolené je dost rozpačitý. Hotel je uvnitř moc pěkný, čistý, ale nevhodný pro rodiny s dětmi používající kočárky. Hotel je celý patrový, v přízemí je bazén a až ve vyšších patrech jsou pokoje, tudíž potřebujete-li jít do jídelny, k bazénu atd., musíte použít výtah, v hotelu jsou pouze dva. Naštěstí hotel nebyl plně obsazen, ale i tak to čekání na výtah bylo opravdu někdy dlouhé. S kočárkem se z hotelu horko těžko dostáváte. Jedna cesta je přes nepravidelné schody, druhá hlavním vchodem podél silnice přes zbytky chodníku.

Pokoje uvnitř hotelu byly sice pěkně udržované, ale o okolí bazénu, WC a převlíkáren se to říct nedá. Za celý týden jsem neviděla, že by dlažbu u bazénu někdo umýval. Za to personál pořád přerovnával lehátka u bazénu, aby byly snad v šiku či co... bylo to až směšné. O bazén se měl starat plavčík, ke konci týdne byla voda v bazénu tak zakalená, že se tam raději nikdo nekoupal. Dcera (5 let) si přivezla z vody vaginální zánět, i když se vždy sprchovala po koupání. Toalety u bazénu a jídelny děsivě páchly močí, takže jsme chodili v přípradě potřeby raději do pokoje.

Animační tým se snažil, ale prostě jim to nějak nešlo.:-D Každý večer pořádali dětskou diskotéku a následovala hudba pro dospělé do 23-24 hodin. Jít spát před skončením těchto akcí bylo dost nemožné, i přes zavřené okno bylo slyšet každé slovo nějaké parádní české/polské atd. vypalovačky.

Obrovské zklamání pro nás bylo to, že nám ukončili program all inclusive ještě před naším odjezdem, nikdy jsem se s tím nesetkala. Z hotelu jsme měli stanovený odjezd až v 20 hodin a posledním jídlem byl oběd. Pak už chtěli za vše platit.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj byl čistý, celkem i prostorný. Každý den proběhl úklid, výměna ručníků, doplnění mýdel a šamponů.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo mi chutnalo, ale žádný gurmánský zážitek to tedy nebyl. Každý den byla k dispozici ryba, různé druhy mas, 2 polévky, saláty, nakrájená zelenina, ovoce a zákusky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Pokud nic nepotřebujete, tak je to v pohodě. Personál se moc neusmívá, ale snaží se. Asi nejvíc oceňuji pokojské, jelikož úklid byl fakt dobrý.

Plavčík u bazénu si většinou četl (asi brigádník), o kvalitu vody se moc nestaral, podle toho to tak vypadalo.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Od hotelu je pláž cca 300 m po schodech. Je veřejná, neupravovaná. Cesta na pláž je teda dooost špinavá a s kočárkem se tam vůbec nedostanete, pokud ho nechcete tahat celou dobu v ruce. Hned na začátku pláže je taková zajímavá trubka a ve večerních hodinách z ní něco vytéká.

Na pravé straně pláže je horký pramen.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Je špinavé. Kousek od hotelu je starší zábavní park a ulička se stánky, kde prodávají kde co.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Ne všechno bylo špatně, každá dovolená má svoje mouchy, ale myslím si, že už do Bulharska dlouho nepojedeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Konstantin - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání