Napsat recenzi

Špatné hodnocení.

Recenze hotelu Aurora Hotel a Vila **** (Bulharsko - Svatý Konstantin - Svatý Konstantin)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 563x
Recenze se líbila: 550 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou v tomto hotelu lze doporučit jen otrlým cestovatelům. Pro rodiny s dětmi vůbec ne,protože klientela Ruských skupin ubytovaná v hotelu se dá přirovnat ke kobylkám které za sebou nechávají spoušt´. Též v bazénu je třeba hlídat děti aby nebyly zraněny dovábějící ruskou mládeží kteří se bezohledně k ostatním baví s míčem,takže celý prostor kolem je pro ně a děti si musíte chránit aby nebyly zraněny. Cesta k moři je asi přes kilometr.Pláže špinavé,moře samá chaluha asi 6metrú než se dostanete přes kameny a ten hnus k plavání v moři. K záchodkům u pláží je cesta plná papírů s h... okolí je špinavé nečištěné ještě od loni. K dalším plážím je cesta delší,pláže jsou rozděleny moly.Klientela na plážích jen Ruská. Celkový dojem- špatný- škoda peněz na takovou dovolenou.

Ubytování  průměrně (4/5)

S ubytováním nebyl problém.***

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Na výběr jídel si nemohou stěžovat Rusové. Jídla si brali v takovém množství ,že jsme byli pořád v pohotovosti co se donese a co na nás vůbec zůstane.Hojnost jídel byl,poznali jsme až co zůstalo na stolech po Ruských hostech kteří si hojně nabírali jídla a též hojně nechali zbytků i nedotknutých. Našli jsme jen prázdné mísy od ovoce,zákusky jen sušenky,celý týden stejné.Místo masa nám nabídli k obědu salám.Tyto problémi s jídlem byli od snídaně až po večeři. Chodili jsme nepravidelně na jídlo a bylo to pořád stejně zoufalé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Šálky na kávu rozbité bez podšálků. Personál naštvaný ,nezdravil natož aby odpověděl na pozdrav,kyselé obličeje dávaly najevo - CO TADY CHCETE, nádobí na stolech jsme si raději uklidili ,abychom seděli u čistého stolu.S úklidovém vozíčku přijeli dvě žákyně, které se nějak nesnažily o pořádek.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Najít pláž která by stála za pochvalu není. Vzdálenost na pláž uvedená v katalogu je mylná.pláže nečištěné,plné nedopalků od cigaret.Voda kalná s chaluhami,podle výběru pláže-ve vodě spousta balvanů. Hodnocení- jen pro otrlé.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V jídelně ještě další dny se vědělo co bylo před tím na jídlo. Nemytá jídelna,nemeteno,nečištěno na terase. Celkově se šetřilo na personálu.ohodnocení hotelu na**** je nadsazeno.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

TUTO LOKALITU NEDOPORUČUJI PRO RODINY S DĚTMI.JEN PRO OTRLÉ.Cesta letadlem ubohost, nabídka nejdříve za poplatek pití-maminky i babičky platily dětem ,po asi půl hodině letu jsme dostali oplatek ,džus nebo colu a kávu. Personál letadla kyselý bez známky ochoty.Zpáteční let s problémi s letadlem, vraceli jsme se zpět na letiště do Varny,tam nás vozili po letišti autobusem asi hodinu než jsme nastoupili do dalšího letadla.Zpoždění asi 2 hodiny. Vysvětlení žádné ,vyjadřování jen v angličtině se zvukovými poruchami, UBOHOST.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Konstantin - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání