Napsat recenzi

Bulharsko

Recenze hotelu Villa List Hotel **** (Bulharsko - Sozopol - Sozopol)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 582x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Byla jsem v Bulharsku potřetí, z toho jednou ještě za socializmu a jednou v devadesátých letech v Sofii. Za tu dobu se to tam opravdu zvedlo, ale také hodně zdražilo. I loni v Řecku to bylo levnější. Za všechno si nechají zaplatit, i za skákání pro děti na trampolíně. Bulhaři se vás snaží občas natáhnout, což se mi v Řecku nikdy nestalo. Neumějí pozdravit, ale ani na pozdrav neodpovědí.

Ubytování  průměrně (3/5)

Villa List je dost luxusní hotel, kde je využitý každý metr čtvereční a také je dost členitý. Povinně jsme si museli zaplatit 990,- Kč za výhled na moře, který jsem nakonec neměli, pouze jsme byli směrem k moři a ne do ulice. Pokoj byl v přízemí, velký, ale hrozně tmavý a studený, naštěstí bylo krásné počasí. Stížnost delegátovi, že nemáme zaplacený výhled na moře byla na nic, odmítl se jít do pokoje i podívat a nic neřešil. Již jsem si zvykla i z jiných zájezdů, že pro Čechy je všechno dobré, to s Němci se zachází jinak.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla výborná, velký výběr. Měli jsme snídaně a večeře a obojí bylo skvělé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení a služby hotelu odpovídají hvězdičkám, úklid pokoje byl solidní každý den. Denně se vyměňovaly ručníky, lampičky svítily. V recepci měnili peníze a mluvili anglicky. Byl tam i bazén, vnitřní i vnější, ale ten nás nezajímal.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Chodili jsme na pláž přímo před hotelem, pláž byla celkem čistá, byla tam lehátka předražená - set za 20 leva, což je 10 Euro, dražší než v Řecku. Je tam ale i dost místa jen na položení deky a vlastní slunečník. Moře je čisté, jsou tam malí krabi a malé ryby. Některý den byly vlny, některý den bylo moře úplně bez vln, což je báječné, všude jemný písek, nejsou třeba boty do vody. Okolo pláže bary s občerstvením, pivo za 3 leva.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V okolí hotelu jsou rušné ulice, plno všelijakých hotelů, obchodů, směnáren, restaurací, stánků. V sezóně dost lidí všude. Staré město, to jsou dřevěné domečky s krámky se suvenýry. Některé vypadají dost sešle.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkově až na ubytování spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka Jelenová: Ztotožňuji se s Vaší recenzí - 14. 9. 2015 11:03

To by musel být delegátem v h. Villa List někdo jiný a ne neschopný MARTIN. Absolutně bez zájmu cokoliv řešit ohledně ubytování a natož se jít na pokoj podívat. Tento hoch nemá v hotelu žádnou autoritu a je to doslova "páté kolo u vozu". Nedovede se za svoje klienty postavit, chybí mu proklientský přístup. Odprezentovat výlety, vybrat za ně peníze a odjet z hotelu, toť všechno. A buďte ráda, že jste si nedoplatila předražený a vypráskaný all inclusive light. reagovat

Účastník zájezdu: Delegát - 15. 9. 2015 12:25

Ten delegát MARTIN bude nejspíš ****** reagovat

Karel: MARTIN - 16. 9. 2015 11:20

Delegát MARTIN, byť má české křestní jméno, je to ale Bulhar a jeho úroveň odvedené práce tomu taky odpovídá. Má se ještě hodně co učit, aby se stal opravdovým delegátem pro klienty, ovšem jestli se to vůbec chce naučit. Obdobný problém jako Vy jsem s ním zažil při loňské dovolené. reagovat

Martin Stojčev: Komentář - 16. 9. 2015 14:41

Příště se budu se víc snažit. Martin St. reagovat

Lubos: Re: Komentář - 17. 9. 2015 8:48

To bys teda zatracene měl Martině St. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání