Napsat recenzi

Hotel Coral Sozopol

Recenze hotelu Hotel Coral *** (Bulharsko - Sozopol - Sozopol)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 451x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezký hotel s ideální polohou v Sozopolu. Starý i Nový Sozopol jsou v pěším dosahu, lze tak kombinovat koupání na obou plážích a podnikat vycházky na obě strany. Ocenit lze především krásný výhled ze sluneční terasy a z terasy, kde se podávaly snídaně/ večeře, a čistotu hotelu.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování plně splnilo očekávání. Pokoje jsou nové a čisté, centrálně klimatizované. Neměli jsme výhled na moře, ale nakonec to vůbec nevadilo. Hotel neleží na rušném místě, v noci byl všude klid.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravování bylo jediné zklamání. Měli jsme polopenzi, čehož jsme záhy litovali. Snídaně ještě šly - byly formou švédských stolů, a tak se dalo něco vybrat. Sice na nich byla pořád stejná nabídka, ale týden to šlo zvládnout :-)

Kámen úrazu byly večeře. Byly formou výběru z menu, mohly jsme vybrat tři chody: salát/ polevka - hlavní chod - dezert. Saláty neměli všechny z nabídky, polévku jsme zkusili jednou a byla instatní. K hlavním chodům nebyly přílohy - opravdu donesli např. jen plátek masa, samotnou rybu, apod. Jediné řešení bylo dát si salát a maso dohromady. Problém byl ale v tom vysvětlit tento záměr obsluze - nemluví anglicky... Nakonec to pan číšník pochopil, až když jsme čekali na druhý chod a předkrmu jsme se nedotkli. Další den už nám to přinesl společně... :-)

Jako dezert byly na výběr palačinky/ zmrzlina. To docela ušlo, ale moc jsme si dezert nedávali - zmrzlina ve městě byla rozhodně lepší.... :-)

Doporučila bych zvolit snídaně v hotelu a na večeři si zajít do města - v Sozopolu je opravdu mnoho možností a restaurace nejsou předražené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál vesměs vstřícný, na recepci se dalo mluvit anglicky. V restauraci nikoliv. Kdo umí rusky, má v hotelu výhodu, domluví se lépe...

V hotelu krytý bazén, menší a studený, ale stačil :-) rovněž k dispozici zdarma fitness, vypadalo hezky a nově, ale nezkoušeli jsme.

Velmi jsme ocenili čistotu pokojů. Každý den chodila paní pokojská, když jsme nechali na dveřích visačku "Prosíme uklidit", dokonce nám vyměnila i ložní prádlo. A tak jsme visačku pak ani nedávali - denně čisté povlečení nebylo třeba a koupelnu uklízeli i bez ní. :-) Ručníky měnili, pokud jsme je hodili na zem.

Dále hotel nabízel masáže za poplatek, ale nezkoušeli jsme.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na "starou" pláž to bylo z hotelu cca 5min, na "novou" pláž cca 10min pěšky. Chodili jsme na "novou", bylo tam čistší moře a byla větší. V moři byly chaluhy, na "staré" pláži opravdu hodně, na "nové" byly horší a lepší momenty... ale celkově bylo koupání fajn. Lehátka a slunečníky za poplatek - 6 leva za slunečník + 6 leva za každé lehátko. Někdo řešil tak, že si za 10 leva koupil slunečník v obchodě. Místa na "nové" pláži bylo dost i pro vlastní slunečníky.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Opravdu ideální poloha hotelu - na pláže kousek, obchod hned naproti hotelu, nákupní možnosti velmi blízko. Večerní procházky do Starého Sozopolu neměly chybu! Tamější uličky mají nezapomenutelnou atmosféru.

Sozopol je vhodný pro ty, kdo hledají odpočinek a procházky, ale i posezení v restauracích či plážových barech. Přes den a večer je všude živo, o půlnoci se většina podniků zavírá.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově spokojenost. Výše zmíněné drobné nedostatky nám dovolenou nezkazily.

Hotel bych nedoporučila rodinám s dětmi - není zde velký bazén a na pláž se chodí po schodech nebo z kopce - a ani mladým lidem toužícím po velké party - na to Sozopol není úplně vhodné letovisko. Ale všem ostatním ano. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání