Napsat recenzi

HOTEL MARINA ROYAL PALACE - NIKDY VÍCE

Recenze hotelu Marina Royal Palace Duni Royal Resort ***** (Bulharsko - Sozopol - Djuni)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 54 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • PŘÍSTAV S PÁCHNOUCÍ BŘEČKOU PŘED HOTELEM - je vidět i jiná barva "vody" PŘÍSTAV S PÁCHNOUCÍ BŘEČKOU PŘED HOTELEM - je vidět i jiná barva "vody"
  • VENKOVNÍ SCHODIŠTĚ K BAZÉNŮM A K MOŘI - výtah jede pouze do úrovně jídelny VENKOVNÍ SCHODIŠTĚ K BAZÉNŮM A K MOŘI - výtah jede pouze do úrovně jídelny
  • TRVALE PRÁZDNÝ VNITŘNÍ BAZÉN S VODOU "PRO OTUŽILCE" TRVALE PRÁZDNÝ VNITŘNÍ BAZÉN S VODOU "PRO OTUŽILCE"
  • PŘÍPLATKOVÝ VÝHLED "NA MOŘE" (moře je "na druhou stranu" hotelu) PŘÍPLATKOVÝ VÝHLED "NA MOŘE" (moře je "na druhou stranu" hotelu)
  • WC U BAZÉNŮ - trvale mokrá a kluzká podlaha WC U BAZÉNŮ - trvale mokrá a kluzká podlaha
  • WC U BAZÉNŮ - "kde je mokro, tam je čisto" WC U BAZÉNŮ - "kde je mokro, tam je čisto"
  • SCHODY K WC U BAZÉNŮ SCHODY K WC U BAZÉNŮ

Celková úroveň neodpovídá 5* (byť i prázdninovému) hotelu kdekoliv na světě a zájezd sem pro nás znamenal jednak velké zklamání, jednak z podstatné části vyhozené peníze za něco, co bylo prezentováno, ale zůstalo nesplněno

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Za připlatek cca 2 tis.Kč/pokoj za "výhled na moře" jsme dostali pokoje s výhledem na

venkovní jidelnu/bar (která byla v době připravy jidla dost cítit a do noci zde hlučeli popíjejicí), pod kopcem pak byl bazén s křikem animátora a hlučnou hudbou ke cvičení - tedy přesně to, čemu jsme se chtěli vyhnout. Pláž (ne otevřené moře) byla vidět až za tim všim. Vnitřní vybavení pokoje nábytkem vcelku odpovídalo "slušnému" 4*

hotelu, koupelna méně a balkon vůbec ne.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Nabízená strava je asi nejsvětlejší stránka tohoto hotelu (i když např. dávat potraviny z ryb mezi ovoce není obvyklé ani vhodně). Hygiena v kuchyni zde pravděpodobně není dostatečná - u mne se dostavily střevní potíže, které jsem zatím nikde neměl

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel má nejlepší leta za sebou a 5* neodpovídá. Často nejezdí výtahy, všude je nutné dávat pozor na kluzkou dlažbu, četná schodiště jsou obtížně schůdná (vysoké a krátké stupně). Výtah jezdí pouze do úrovně jídelny - níž k bazénům a k moři se musí po schodech. V 5* hotelu neočekávám zcela nezaškolené (i když občas snažící se) brigádníky (zejm. v restauraci).

Pláž a moře  průměrně (3/5)

NEJVĚTŠÍ ZKLAMÁNÍ - Před hotelem není pláž, ale přístav s občas velmi silně

páchnoucí lagunou stojaté vody (ne-li splašků), plné drobných živočichů, kde by koupání pravděpodobně mělo být z hygienických důvodů zakázané (také se zde nikdo nekoupe). Za zcela neuvěřitelně považuji, že zjevně ve spolupráci s hotelem jsou zde provozovány (za poplatek) nafukovací plovoucí atrakce a někteří rodiče do tě páchnoucí břečky děti pusti.

Použitelná (a používaná) pláž s "normální" mořskou vodou je od hotelu vzdálená cca 1km. Voda ve vnitřním bazénu je opravdu studená (pouze pro otužilce) - proto je trvale prázdný.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Rozsáhlý areál DUNI, zejm. aquapark je celkem slušný, ale k jeho využití je lépe bydlet v jiném zdejším hotelu - z MARINA ROYAL PALACE je všude daleko (cca 1 - 2 km)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Opravdu málo (navíc špatné) muziky za příliš vysokou cenu. Tento hotel by cestovní kanceláře měly vyřadit z nabídky - ani výrazné slevy by dojem ze zájezdu (alespoň u mne) nezlepšily

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání