Napsat recenzi

Hotel Royal Beach, Sozopol Černomorec

Recenze hotelu Royal Beach Hotel *** (Bulharsko - Sozopol - Černomorec)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 383x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Recenze pobytu

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel slušný, pokoje se ale uklízely nedbale, na balkoně hnízdo a vlaštovky, takže zaneřáděný balkon. Za 10 dní 2x výměna povlečení, ručníky a osušky dle potřeby.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaňové bufety, stále stejně opakující sortiment, nedostatek ovoce, sladké pro děti chybělo, ráno k pití chybělo např. kakao, děti pili čaj nebo sladké obyčejné šťávy z automatu, ze zeleniny pouze rajské a okurky. Káva výborná, druhý týden ale chyběla obyčejná voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Dle popisu CK - chyběl dětský koutek v hotelu, aerobik, směnárna, personál nerozuměl česky, někdy problém s vydáním karty ke vstupu na pokoj - recepční pokuřující na terase, objednat taxíka z recepce někdy velký problém, chyběla prodejna potravin v hotelu - viz avizované video CK . Bazén u hotelu slušný s lehátky zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž téměř u hotelu, písek, pozvolný vstup do vody, vhodné pro děti, bary s hudbou Deštníky a lehátka 15-20 leva na celý den. Restaurace na pláži, strava i pro děti. Vodní sporty. V blízkosti tři obchůdky a pekárna.

Okolí hotelu  průměrně (1,5/5)

V blízkosti hotelu rušná silnice, auta jezdí celou noc, za branou hotelu a dále neudržované okolí.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Komu nevadí stálý hluk aut i v noci a ne moc pěkné okolí za hotelem, tak blízká pláž a koupání super, chybí ale směnárna, levnější restaurace a obchody cca 3 km do Černomorce po rušné úzké silnici bez chodníku, do centra Sozopolu cca 6 km. Sešla se super parta, tak jsme brali tuto dovolenou něco jako "retro". Koupání a noční bary na pláži jsme si ale užili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání