Napsat recenzi

Hezké, ale stačilo jednou :-)

Recenze hotelu Zefir Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 135x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeli jsme na dovolenou já s manželem a malou dcerkou (17měsíců v té době). Když jsem si četla ostatní recenze, měla jsem strach tam vůbec jet a nějakou dobu jsem i litovala, že jsme zájezd koupili. Proto ráda napíšu reálnou recenzi na hotel. Přijde mi, že někteří jsou tak strašně nespokojení, protože očekávají hotel na úrovni Grandhotelu Puppu, ale lidi, když si koupíte zájezd do hotelu s 3***, musíte počítat, že to prostě bude průměr. A ten to byl!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Dávám 3*** a to proto, že:

Klady: pokoj není vůbec tak miniaturní, jak se zde píše (měli jsme A2B). Měli jsme na pokoji i dětskou dřevěnou postýlku a místo nám stačilo. Židli od stolu jsme dali ke zdi a pod stůl jsme na sebe dali oba velké kufry a místo bylo hned. Kočárek jsme měli složený a pověsili jsme ho na věšák. Nebyl problém. DENNĚ uklízeli, vysávali, skládali ručníky. Nevím přesně, kolikrát nám je vyměnili, ale když jste tam na týden, tak i kdyby vám ho vyměnili jednou, tak to stačí. Nebo alespoň u nám je zvykem se do ručníku utírat až za čista a nenosit si ho ven k bazénu. Koupelna hezká, velký sprchový kout.

Zápor - a to dost velký - byl hluk z ulice. Hned u hotelu je diskotéka a bary a opilí turisté vyřvávají denně až do 6ti do rána. I přes zavřená okna jsme slyšeli dunění, jakoby jsme měli puštěné stereo v koupelně. Hrůza. Asi je dobré vzít si špunty do uší, ale to jaksi nemůžete, když máte roční dítě a to kvůli hluku každé dvě hodiny brečí...A byl tam malý balkon.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

První 3 dny jsme říkali u každého jídla, jak je možné, že tu někomu nechutnalo a že nebyl spokojený s jídlem. Čtvrtý den jsme pochopili. Všichni jsme dostali strašný průjem, jídla se nám přejedla (je to na jedno brdo) a s průjmem stejně nejde moc jíst. Tak jsme jedli suché housky a chodili jsme na jídlo ven. Co bylo strašné bylo to, že za celý pobyt jsem neviděla JEDINOU malou lžičku. Prostě je v hotelu nemají. I minipuding musíte dávat dětem velkýma lžícema. A mrzelo mě, že v den odletu, kdy naše malá byla nemocná, měla horečky (i jsme museli k doktorovi - to nebyl doktor ale veterinář, HRŮZA), tak mi nedovolili nalít si pro ní obyčjnou vodu do malé flašky. Prostě to prej nejde. A to jsem viděla KAŽDÉ ráno, jak si tam babky chodily plnit petlahve a nikdo jim nic neřekl!!! A ještě jsem nebyla v hotelu, kde by se dával jeden zákusek denně odpoledne u bazénu a jinak nikde nebyl. Ale stejně jsme brali po dvou, protože to barmani krájeli tak maličký, že to byl spíš výsměch zákuskům :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení průměrné, jednoduché, nic extramoderního, ale stačí. Hotel hezký, čistý. Super velký bazén! Opravdu velký a čistý. Plno lehátek a zahrada udržovaná doopravdy pěkně. Animátorka byla příjemná mladá slečna a snažila se. Uklizečky taky v pohodě. Myslím, že personál byl milý, nebo alespoň normální. Všichni příjemní, usměvaví. Jen jedna!! Jedna ženská za barem - jak jste jí nerozuměli hned napoprvé, otočila se zády, flákla tím, co měla v ruce a bulharsky nadávala. Asi nemocná. Dokonce jsem byla svědkem toho, že jeden černoch se jí šel slušně zeptat, kde je čaj. A ona řekla něco v tom smyslu jako "jáááj, černá huba". A to mě hrozně urazilo. On jí nerozuměl, ale my ano. Myslím, že by v hotelu taková ženská neměla vůbec pracovat.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž krásná! Velká, moře blízko, teplé, čisté. Nejde nic vytknout :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Z jedné strany bazén a zahrada- hezké. Ale z druhé (naší) - ulice. A to byla hrůza. O tom se v popisu inzerátu nedočtete, ani na fotkách to neuvidíte. Všude obchůdky, jezdí tam auta, dvoukolky, co pořád troubí, diskotéka, hospody, bary, prodejci se překřikují, opilci...

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem pěkný, my si svou dovolenou užili a máme na co vzpomínat. Ale víckrát bych sem nejela. To ale neznamená, že bych nejela, protože jsem byla nespokojená, ale proto, že mě hotel nenadchnul až tak, že bych se vracela.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání